Olga Moreno, irreconeixible després de 6 setmanes a 'Supervivientes'

La dona d'Antonio David ha canviat molt físicament

Sens dubte, 'Supervivientes' transforma per complet els concursants, ja no només físicament, a causa dels estralls de la fam i del gran esforç que fan a Hondures, sinó també mentalment, perquè tant de temps sols els fa reflexionar sobre el que han deixat fora de l'illa. És el cas d'Olga Moreno, que es va embarcar a l'aventura en un dels moments més complicats de la seva vida, i va marxar sabent que deixava la seva família sumida en una crisi a causa de la docusèrie sobre la vida de Rocío Carrasco.

Així doncs, la dona d'Antonio David Flores ha arribat a sentir-se molt culpable per haver abandonat el seu marit i els fills d'aquest, Rocío i David Flores, al mig de la tempesta. A més, últimament no ha dubtat a treure el seu caràcter i tenir unes paraules cap a la protagonista del moment, Rociíto. Ha carregat contra ella una vegada i una altra, acusant-la de mala mare. El que Olga no sap és que la filla de 'la més gran' també l'ha atacat a la seva docusèrie, titllant-la de còmplice del seu marit i recordant el famós episodi en el qual suposadament es va negar a saludar el seu fill David als jutjats.

«No deixa que el meu fill em vegi, però és mentida, com ha explicat al 'Deluxe'. Que s'aixequi i em digui: "De veritat que no saludaràs el teu fill?". No té cony. No té el que ha de tenir per a dir-me això després del que ha fet», li retreia a la dona del seu ex. «Quan obro la porta, em creuo amb la mirada de l'Olga, que em mira fixament. Ella em veu sortir de la sala, em mira, li agafa la cara a l'infant, comença a fer-li petons i li gira la cara perquè no em vegi», relatava a l'últim episodi del documental.

En aquell moment, per primera vegada Rociíto va estar a punt de perdre el control i muntar un escàndol. «Quan va passar això, jo volia anar a per ella. Podia passar que hi hagués algun problema i que alguna de les dues no sortís d'allà. Jo anava a per ella. El meu advocat em va dir: "No, Ro, deixa-ho estar, que et ficaràs en un problema"».

Des d'Hondures, la dissenyadora insisteix a defensat el seu marit, i fa poc va confessar un somni que havia tingut. «No acostumo a somiar mai, però estan aquí he somiat que estàvem la Rocío, el David, la Lola, el meu marit i jo, els cinc, de pícnic. Sí, de pícnic. Estirats en una tovallola, sols i superfeliços, envoltats d'arbres», ha explicat. I és que el que fa més por a Olga és que la seva família es trenqui, cosa que s'ha de sumar a les dures condicions a què ha de fer front a 'Supervivientes', que li han passat factura i fan que es consumeixi a passos de gegant.

En un mes de concurs, el canvi físic que ha experimentat Olga ha estat força notable. Està gairebé esquelètica, prova del desgast a què ella i els seus companys es veuen sotmesos. La dieta també hi té molt a veure, ja que a l'illa els concursants només mengen coco, peix i, si tenen sort, altres aliments. 

Els marejos i la debilitat també juguen en contra seu a l'hora d'enfrontar-se a les proves setmanals, on lluiten per a poder viure en les millors condicions possibles.


Comentaris

envia el comentari