La Guàrdia Civil apareix a Cantora buscant Isabel Pantoja

Una antiga amiga de la cantant està disposada a tot per recuperar els 76.000 euros que li va prestar

Isabel Pantoja està sota el focus mediàtic per la polèmica relació que manté amb el seu fill. La situació judicial a la qual ha de fer front és cada vegada més preocupant, i la seva llibertat podria tenir els dies comptats; molts experts garanteixen que Pantoja podria ingressar de nou a presó.


Segons la periodista Paloma García-Pelayo, Kiko Rivera ha interposat una demanda contra la seva mare, ja que va intentar arribar a un acord amb ella, però l'artista no està disposada a rendir-se.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El DJ també ha denunciat al seu tiet, Agustín, per ser la mà dreta d'Isabel Pantoja i l'autèntic responsable dels seus problemes familiars. El germà de la cantant ha estat acusat d'estafa i, per tant, podria ingressar a presó. 

La vídua de Paqurri encara no ha pres consciència de la gravetat del problema i es nega a parlar amb el seu fill, i tampoc atén els comunicats que li envia el seu equip jurídic. Per aquest motiu, la Guàrdia Civil s'ha vist obligada a presentar-se a Cantora, la finca on resideix, i entregar-li la citació judicial.

Ara bé, aquesta vegada no ha estat Kiko Rivera, sinó una antiga amiga amb la qual té un deute pendent; li deu 76.000 euros i, com ha fet amb Kiko Rivera, s'ha negat a solucionar el problema de manera personal.

Dolores, la quiosquera que ha fet front a la cantant

La família Pantoja va trencar la seva relació l'agost de 2020 i Anabel és l'única que segueix visitant Cantora. Ara bé, això podria acabar-se ben aviat perquè Kiko Rivera ha decidit vendre la seva part de la finca. Malgrat que encara no ha trobat comprador, quan rebi una bona oferta es desfarà de la propietat.

Paloma García-Pelayo ha confirmat que la cantant ha rebut una citació judicial que podria canviar la seva vida. En un primer moment, es va intentar que se celebrés un acte de conciliació, però Isabel Pantoja no va presentar-se. 

La cantant té un deute de 76.000 euros amb una persona humil, mentre ella està guanyant diversos milions gràcies a Telecinco.

«La cantant no va atendre la citació anterior pel 16 de març, i va ser impossible celebrar l'acte de conciliació. El jutjat va tornar a fixar una data per segona vegada pel 27 d'abril. I, davant la negativa de l'artista d'atendre la primera notificació, va decidir enviar a dos agents de la Guàrdia Civil a Cantora», informa la periodista.

Ara bé, Isabel Pantoja no es trobava al seu domicili i «els agents de la Benemérita van marxar amb les mans buides. El Juzgado de Paz va comunicar, dies després, al de Chiclana de la Frontera, que la citació a la Sra. Pantoja Martín tornava a ser negativa», explica García-Pelayo.

La tieta d'Anabel li deu molts diners a Dolores, una quiosquera octogenària que es va oferir a ajudar-la econòmicament just abans que ingressés a presó. «Són uns diners estalviats dia a dia, durant més de 40 anys de treball gairebé sense descans, i fins a les tantes de la nit», comenta un amic de l'afectada. Com se solucionarà tota aquesta història?


Comentaris

envia el comentari