Imatge d'arxiu del programa de Telecinco, Sálvame

Ja hi ha consens: Tres col·laboradors de 'Sálvame' que el programa hauria de despatxar

Les xarxes han començat a fer 'quinieles' i hi ha tres noms que sonen amb força

Fa uns dies, 'Sálvame' va comunicar que contractarà dos col·laboradors nous. És més, va anunciar que tornaran dues persones que fa temps ja havien estat al programa i que això podria suposar que dues altres marxin. Terelu Campos i Belén Rodríguez van ser els noms que més van sonar entre l'audiència. No obstant això, finalment, les que ocuparan cadira al plató són 'las Mellis', les examigues d'Isabel Pantoja.

Aquesta decisió s'ha criticat molt a les xarxes socials, on s'estan fent 'quinieles'. Sí, s'estan fent enquestes improvisades sobre els col·laboradors que haurien de deixar el programa. I la veritat és que hi ha tres noms que són els que estan sonant amb més força. 

Lydia Lozano

Des de l'abril de 2009, quan es va començar a emetre 'Sálvame', Lydia és una de les col·laboradores més habituals del programa. I no només això, també és una de les que té més seguidors. Sembla, però, que els espectadors del programa n'estan cansats. Bona mostra d'això és que entre els noms que més s'han vist a les xarxes hi ha el seu. 

Potser el fet que plori cada dos per tres o que en més d'una ocasió hagi ficat la pota, com quan va anunciar el traspàs del torero Manzanares quan aquest ja feia set anys que havia mort, li està passant factura. Sigui com sigui, els internautes no han dubtat a deixar patent a través de missatges que és una de les col·laboradores que hauria de deixar d'ocupar seient a 'Sálvame'. I ho han fet amb comentaris com ara aquests:

 • «Vacances per a la Lydia, si us plau».
 • «Lydia Lozano dient que ha mort José Mari Manzanares. No té vergonya. Que l'enviïn a casa».
 • «Mira, Lydia, més val que et quedis a casa teva i et jubilis abans d'hora, perquè vas de mal a pitjor».
 • «Lydia, retira't, per favor. Una mostra més de la informació contrastada de la senyora Lydia».

Belén Esteban

Belén Esteban en un plató de Telecinco visiblement alterada
Belén Esteban és una de les col·laboradores que està rebent més missatges perquè deixi el programa | GTRES

Sense cap mena de dubte, una de les col·laboradores pilars que 'Sálvame' ha tingut  des que va començar és Belén Esteban. Té molts fans, tot i que fa temps que es comenta que ja no és un personatge tan atractiu mediàticament com abans. El seu nom també es troba entre els que els espectadors ha esmentat més perquè deixi el programa. En el seu cas, els motius poden ser que estan cansats del seu tema habitual (Jesulín) i que últimament ha quedat desemmascarada. Ens referim al fet que ha donat suport de manera vehement a Antonio David i Rocío Flores i Olga Moreno, però ara s'ha descobert que l'han enganyat.

Totes aquestes situacions afecten Belén, que ara ha posat en marxa una marca de gaspatxos i salmorejos i això ha fet que bona part de l'audiència demani que deixi l'espai de Telecinco amb missatges com aquests:

 • «Belén la gaspatxera, que se'n vagi a sembrar tomàquets amb l'ambulancier i no torni més, perquè només serveix per a fer el ridícul».
 • «Per favor, que se'n vagi Belén Esteban».
 • Posaré tres-centes mil espelmes a tots i cada un dels sants del firmament i em comprometo a resar sis rosaris complets i a fer un pelegrinatge de genolls on Crist va perdre l'espardenya si feu fora la Belén Esteban».

Rafa Mora

Si les dues altres col·laboradores són les candidates per deixar 'Sálvame de molts espectadors, molt més encara ha sonat el nom de Rafa Mora. Està clar que l'extronista de 'Mujeres y hombre y viceversa' no ha aconseguit calar entre els espectadors del programa, que li retreuen que és un «palmero de Kiko Matamoros» i que no sap expressar-se correctament. Així doncs, demanen que deixi el seu seient amb missatges d'aquest tipus:

 • «Que se'n vagi ja. És un maleducat i parla fatal».
 • «Que se'n vagi Rafa Mora. No l'aguanto!».
 • «Si hi ha un col·laborador que sobra perquè no aporta res, a part d'aquest to musical tan desagradable quan parla, és Rafa Mora. Així tindrà temps d'estudiar una mica».
 • «Per favor, que es carreguin el Rafa Mora, que és curtíssim i mai porta informació. L'única cosa que sap fer és fer la pilota al Kiko Matamoros i atacar la Lydia. És que no val per a res. No argumenta bé, no té gràcia ni encant».

Queda clar que aquests són els tres col·laboradors que tenen més 'vots' del públic per a marxar de 'Sálvame'. Tanmateix, no podem passar per alt que també sonen amb força els noms de Kiko Matamoros, María Patiño i Gustavo González, tres cares que ara s'han posat en dubte després que a la docusèrie de Rocío Carrasco s'hagin desmuntat les mentides que han dit sobre ella.