Francisco, l'home que assetjava Rocío Carrasco divendres: «Hauria d'haver-la matat»

Francisco Zugasti és el president de 'Projusticia', una associació antifeminista, antiavortista i ultradretana

Rocío Carrasco, que ha estat denunciada per Antonio David Flores, ha hagut d'assistir al Jutjat número 3 d'Alcobendas. Tot i el mal tràngol, Rocío s'ha trobat amb diverses persones que l'esperaven a les portes dels jutjats per assatjar-la amb crits i pancartes amb el lema 'Stop feminazis'.

Després de patir aquest lamentable episodi, moltes persones s'han preguntat qui podria estar darrere del moviment 'Stop feminazis', que ja es va manifestar quan Antonio David Flores va parlar davant la premsa després d'un judici contra la seva exdona i mare dels seus dos fills, Rocío i David.

Dies després d'aquest incident a les portes dels jutjats, ha sortit a la llum la identitat d'un dels precursors d'aquests atacs contra Rocío Carrasco. Francisco Zugasti és el president de l'associació 'Projusticia', que assegura defensar als homes de les lleis de violència de gènere, ja que, segons ells, «releguen a l'home a la categoria d'individu sense drets». Així doncs, l'associació ultradretana, antifeminista i antiavortista pretén acabar amb Rocío Carrasco i ajudar a Antonio David.  

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Francisco Zugasti ha estat denunciat per violència de gènere

Ana Bernal-Triviño, professora, periodista i experta en violència de gènere que analitza en detall tot el cas de la docusèrie sobre Rocío Carrasco, ja va alertar de l'aparició d'aquestes associacions masclistes i negacionistes que no reconeixen la violència contra la dona.

Segons ha informat 'La Última Hora', Francisco Zugasti ha estat denunciat per violència de gènere contra la seva parella. El dia en què el jutge va preguntar-li si havia amenaçat la seva dona, Zugasti va afirmar que «el que vull és ficar-la en un psiquiàtric». A més, va afegir: «Miri, senyoria, el que hauria d'haver fet és matar-la per torturar als meus fills, però m'ho impedeixen els meus principis i soc ximple».

Va apallissar a un guàrdia civil a casa de Pablo Iglesias 

Segons 'El Diario', Zugasti va sortir en tots els mitjans de comunicació després d'apallissar a un guàrdia civil en el xalet d'Irene Montero i Pablo Iglesias a Galapagar, sent condemnat a set mesos de presó.

Per si no n'hi hagués prou, Zugasti va acusar l'expresident del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, i la seva dona de «maltractament domèstic» a les seves dues filles per viatjar amb elles a una visita oficial a Barack Obama, tot i «les baixes qualificacions acadèmiques de les nenes».

Ana Bernal-Triviño explica què hi ha darrere de 'Projusticia'

D'altra banda, Ana Bernal sap molt bé com funciona aquesta «associació masclista, que pot assetjar dones víctimes de violència sense patir conseqüències». Bernal apunta que Zugasti, i un altre membre de l'associació masclista, van ser absolts per «penjar pancartes masclistes» als jutjats de violència cap a la dona de Madrid. 'Projusticia' al·lega que lluita contra el «feminazisme» i asseguren que la majoria de les denúncies per violència de gènere contra les dones són falses.

«En la seva presentació evidencien el poc que saben de dret, i molt menys, d'ordenaments internacionals», afirma Ana Bernal. «Tot fals. La llei de violència de gènere va ser aprovada pel Tribunal Constitucional. És extremadament garantista, respecta la presumpció d'innocència davant qualsevol mínim dilema i la llei sí que ha reduït el nombre de víctimes. I, en qualsevol cas, si no es redueix és perquè existeixen misògins que segueixen assassinant a les seves parelles o exparelles o fins i tot als seus fills», sentencia l'experta en violència de gènere.


Comentaris

envia el comentari