Paz Padilla: «Quan estic al funeral de la meva mare al meu marit li ve un atac»

La presentadora de 'Sálvame' ha estat entrevistada aquest dimecres per Bertín Osborne a 'El Show de Bertín'

Paz Padilla està sent notícia perquè ja ha publicat el seu llibre 'El humor de mi vida', un relat carregat d'humor i emotivitat en què explica com ha gestionat la malaltia i mort del seu marit, Antonio Vidal, que va morir el passat mes de juliol als 53 anys a causa d'un càncer.

La presentadora de 'Sálvame' ha estat entrevistada a 'El Show de Bertín' i ha volgut enviar un consell a tot Espanya: «No s'ha de tenir por de res. Quan hi ha humor perds la por (...) Si tens amor, no tens por a morir», ha manifestat.

«És la millor lliçó de vida i de mort que m'han donat», ha afegit, i ha volgut afirmar que cal saber entendre la mort «amb naturalitat». Per a Paz Padilla, la vida és un camí en el qual alguns marxen primer i uns altres més tard, però no hem d'estar preocupats per quan ens arribarà el moment.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Antonio pateix un atac epilèptic

Paz Padilla assegura que l'humor és la clau per gaudir de la vida. De fet, explica que ella ha pogut superar molts obstacles gràcies a l'humor i que fins i tot va fer broma el dia en què van acomiadar-se del seu marit. «Va morir la meva mare i quatre mesos després el meu marit, Antonio. Quan estic al funeral de la meva mare al meu marit li ve un atac, i és en aquest moment quan comença el procés», ha explicat la presentadora.

La relació amb Antonio Vidal

Paz Padilla ha explicat com va començar la seva relació amb Antonio Vidal. «Antonio va caure als meus braços perquè vaig fer trampes. Vam començar en els Boy Scouts quan jo tenia 14 anys, vaig veure'l tan alt i tan guapo que vaig dir: aquest per a mi. Ell va pensar: I aquesta boja qui és? Vaig assabentar-me amb els anys», confessa.Paz i Antonio van enamorar-se, però no va ser fins uns anys després que van decidir iniciar una relació. Cal recordar que, l'any 2016, la parella es va casar a la platja i quatre anys més tard Antonio va morir. «Han passat 10 mesos, però segueixo recordant la seva olor, la seva pell, els seus petons», ha reconegut Paz.
 

Així ha desconnectat Paz Padilla després d'un fatídic 2020

Durant l'entrevista a 'El Show de Bertín', Paz ha confessat que evita pensar en tot el que ha viscut aquest últim any, i aprofita el seu treball a 'Sálvame' i 'Got Talent' per desconnectar la ment. A més, Paz Padilla ha revelat que hi ha gent que li ha dit que somia amb el seu estimat Antonio Vidal.

«A 'Got Talent' hi ha molta gent que em diu que ha somiat amb ell. Jo els dic que és l'home dels meus somnis, no el de vostès... La gent vol ajudar-me. A 'Got Talent' hi havia una dona que llançava fletxes i volia parlar amb mi; deia que tenia un missatge per a mi. Em diu: Aquesta és la fletxa, la número 2. Ella havia llançat la 1,3,4 i 5 i deia que Antonio li havia demanat que em donés la 2. I li pregunto: Per a què? I va dir-me que havia d'esbrinar-ho jo», ha explicat entre rialles. «Ara Antonio és el meu Robin Hood», ha sentenciat.


Comentaris

envia el comentari