Olga Moreno carrega contra Telecinco: «L'acomiadament del meu marit va ser injust»

La dona d'Antonio David Flores s'ha sincerat amb un dels seus companys sobre el seu marit

Quan Olga Moreno va volar cap a Hondures per participar a 'Supervivientes' tan sols s'havia emès una petita porció del testimoni de Rocío Carrasco a la sèrie documental 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva'. Una petita part que va servir perquè Mediaset decidís de forma immediata acomiadar Antonio David Flores de tots els programes de la cadena, considerant que el que s'estava explicant no era compatible amb seguir donant-li veu dins de la mateixa cadena on se l'estava destapant.

En aquell moment es va explicar que Olga s'havia repensat si anar al reality o bé revocar el contracte per quedar-se al costat d'Antonio David, però amb l'acomiadament d'aquest, va haver de reconsiderar la idea i volar cap a Hondures, ja que els diners que guanyaria serien els pocs ingressos que entrarien a casa durant un llarg període de temps. La veritat és que l'aïllament de 'Supervivientes' està fent que Moreno no sàpiga què s'està explicant a Espanya i, per això, des d'Hondures intenta enviar certs missatges amb la intenció que calin entre l'audiència.

Si bé durant uns quants dies ha estat insistint en el bon pare que és Antonio David, ara ha decidit començar a defensar el seu paper com a professional de la televisió. Olga no té cap inconvenient a l'hora de criticar la cadena per la qual està treballant, deixant molt clar que aquesta no ha obrat bé amb el seu marit. Durant una conversa amb Carlos Alba, Moreno ha assegurat que quan surtin del concurs li presentarà Antonio David i que, tot i que té un posat xulesc, és molt bon home i que cau bé a tothom. Una cosa que gràcies a la docusèrie s'està demostrant que no és així. 

El discurs de la concursant han seguit i s'ha mullat sobre la decisió que va prendre Mediaset d'acomiadar fulminantment el seu marit, una decisió que ella ha qualificat de molt injusta i que, a més, s'havia produït per motius gens justificats. Olga considera que el relat de Rocío Carrasco no invalida el seu marit com a tertulià, segurament sense saber que a Espanya es segueixen descobrint dades d'ell que estan causant un gran rebuig entre el públic en general. 

Olga elogia a qui ara la posen en dubte

Amb la voluntat de seguir tapant el que està passant a Espanya, Olga Moreno ha volgut recordar alguns dels companys del seu marit que durant algun temps li han donat suport. Concretament s'ha referit a Kiko Matamoros i a Belén Esteban, que els ha definit com molt bones persones i els ha donat les gràcies per creure sempre en Antonio David. El que no sap és que a hores d'ara els dos estan reculant i ja no donen la cara pel seu marit, ja que consideren que ara ja hi ha més que evidències per no mullar-se. Serà molt interessant veure com Olga torna a Espanya i es posa al dia sobre tot el que ha passat en relació amb el seu marit i la seva família, ja que en alguns dels episodis ella juga un paper més que principal.


Comentaris

envia el comentari