Parla la tutora de Rocío Flores a l'escola, i té clar de quina part està

«Rocío Flores no estudiava molt, però era una nena normal, com qualsevol adolescent», afirma la seva tutora

Durant un episodi més, Rocío Carrasco va tornar a posar contra les cordes a Rocío Flores i al seu exmarit Antonio David Flores, narrant amb tot luxe de detall el que va fer des que va rebre aquella brutal pallissa per part de la seva filla el juliol de 2012. Paco, qui va ser xofer de Carrasco, va portar a la nena a l'escola, tot i que en contra del que volia el seu pare, que desitjava anar amb Rocío Flores fins a la caserna de la guàrdia civil més propera per denunciar la seva mare.

Per donar més veracitat al testimoni de la protagonista de la docu-sèrie, María Jesús, tutora de Rocío Flores, va parlar amb el programa per donar suport l'explicat per Rocío Carrasco: «Rocío Flores no estudiava molt, però era una nena normal i corrent, com qualsevol adolescent. Deixava d'estudiar, però després tornava a estudiar».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«Rocío era una mare preocupada per la seva filla. Era molt protectora»

La tutora que va parlar ahir en l'episodi nou de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', afirma que es portava molt bé amb Rocío Carrasco i va voler defensar-la amb aquestes paraules: «Jo amb Rocío he tingut confiança des del minut u. Rocío era una mare preocupada per la seva filla. Era molt protectora. Li donàvem les notícies si hi havia algun problema amb els professors, i per descomptat, si la cridava per a alguna reunió, venia físicament. Si no podia perquè no era a Madrid, parlàvem per telèfon, però com la resta dels pares».

«Sempre estava preocupada per les notes i pel qual passava a l'escola. Era protectora amb la seva filla. Tenia un contacte estret amb mi per protegir la seva filla. Era una mare dedicada a la seva filla, absolutament sí. Em feia coratge sentir que no es preocupava. A mi em deia que tinguéssim compte amb els paparazzis, perquè de fet es van colar alguna vegada. I pel que fa al dia de la baralla, va estar en ple contacte amb nosaltres», conclou el seu testimoni.


El paper de la tutora de Rocío Flores després de l'episodi del 27 de juliol de 2012

Aquell dia tan negre en la vida de Rocío Carrasco, la filla de 'la més gran' relata com van succeir els fets posteriors després de rebre la pallissa de la seva filla. Així, Carrasco explica la conversa que va mantenir amb María Jesús, la tutora de Rocío Flores, qui, després d'enganxar a la seva mare, va pujar al cotxe i li va dir al xofer que la portés a l'escola, encara que el seu pare no volia.

«Paco li va dir que fes el que cregués convenient, que no tenia cap problema, però que ell porta a la nena a l'escola. La porta a l'escola. En el trajecte mentre que arriben a l'escola, jo dic a Paco, perquè jo necessitava anar a l'hospital», explica Carrasco. «No volia que el meu fill em veiés en aquesta situació. Paco triga a recollir, perquè diu que no es fia que la nena es quedi a l'escola. Em va dir que truqués a l'escola perquè m'assegurés que la nena estava dins», prossegueix el seu relat la filla de Rocío Jurado.

En aquest moment del relat, Rocío narra que va parlar amb la tutora de la seva filla: «Vaig parlar amb la seva tutora perquè estava a la diana de tot. Jo a ella li explico tot el que ha passat… La nena entra al col·legi i comença a dir que se'n va amb el seu pare. Posa al telèfon al pare amb el director de l'escola. El director li diu que no pot deixar sortir a la nena i sense que la seva mare ho autoritzi. Em va trucar Álvaro, el director de l'escola. Li vaig dir que la nena no podia tornar a casa meva. Si el pare ha dit que se l'emporti qui sigui i el pare ho autoritza, que se'n vagi».


Comentaris

envia el comentari