Ana Rosa Quintana no s'està de res i torna a defensar Rocío Flores

La presentadora ha opinat sobre el novè capítol de la docu-sèrie de Rocío Carrasco

Un dimecres més, Telecinco va tornar a emetre un nou episodi de la docu-sèrie 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', on bona part de la seva emissió no es va centrar només en la relació amb el seu ex i pare dels seus fills, Antonio David Flores, sinó que també va tornar a tocar els incidents viscuts amb la seva filla, Rocío Flores.

La jove, que ja és sabut que està veient el documental, reaccionava a l'emissió amb un nou menyspreu a la seva mare, i a més sabent que malgrat l'agressió que va protagonitzar fa nou anys, té el suport de part de l'entorn de Rocío Carrasco.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Però és que també sap que té un fort suport en el seu nou treball a la televisió, a 'El Programa de Ana Rosa', precisament la presentadora ha estat una de les principals valedores de la jove a qui ha defensat sempre. Després del capítol d'ahir, Ana Rosa Quintana reconeixia que no l'havia vist i que no tenia una «idea global de tot el que va dir» Rocío Carrasco, però qui s'havia vist els suficients vídeos aquest dijous al matí per afirmar que té «la impressió que Rocío està relatant això que va passar fa nou anys, com si hagués passat ahir».

Sobre aquesta qüestió, diversos dels col·laboradors insisteixen que Rocío Carrasco té una ferida, un trauma que no ha pogut superar. I alguns d'ells, com Paloma García Pelayo, insisteixen que perquè hi hagi una aproximació amb la seva filla «té algun motiu per pensar que ha canviat». Per tant, en aquest sentit, creu que li pot ser difícil «si el primer que veu, és la seva filla asseguda en un plat defensant al seu pare».

En aquest moment, Ana Rosa Quintana ha volgut sortir en defensa de Rocío Flores assegurant que «la filla viu, té una biografia, és una nena normal». I, a més, afegia que «aquesta nena a partir d'aquest episodi, ha fet una evolució», parlant de l'agressió a la seva mare de fa nou anys. Tot i que la col·laboradora insistia que ho ha fet sense la seva mare, «mantenint-se allunyada d'ella», a la qual cosa Ana Rosa ha respost que malgrat que «és veritat que ho ha fet sense la seva mare, però no ha tingut cap altre incident, ha acabat els seus estudis».

Ana Rosa qüestiona el tractament de Rocío Carrasco

Durant la tertúlia altres col·laboradors han volgut defensar la postura, d'allunyament amb la seva filla, que ha mantingut Rocío Carrasco durant tots aquests anys. Antonio Rossi ha sigut un dels que ha volgut explicar que ara mateix la protagonista de la docu-sèrie encara no reconeix a la seva filla, a la jove en què s'ha convertit Rocío Flores: «Veu a la seva filla i no la considera com ella la coneixia». A més d'afegir que la «mateixa idea de la seva filla que té avui és la que tenia fa deu anys». Tanmateix, per Ana Rosa Quintana això no és justificable: «El que estic veient és que això que està explicant Rocío, ho està explicant com si hagués passat la setmana passada».

I és per això que la presentadora demana que Rocío Carrasco li doni una oportunitat per comprovar que la seva filla ha canviat, però, tot i això, altres col·laboradors tornen a justificar les accions de Rocío Carrasco i la resposta de la presentadora és que «ella és una persona que està en tractament permanent, amb bons terapeutes». Finalment, a aquesta afirmació li contestava Cristina Tárrega, afirmant que en certes persones «la seva evolució és més lenta, cada persona es cura amb un temps», dient que hi ha qui pot trigar una setmana o més anys.


Comentaris

envia el comentari