El logo de Telecinco als estudis de la cadena

Telecinco, en xoc: «El relat de Rocío Carrasco no és l'única veritat»

Alessandro Lequio ha tornat a qüestionar la total veracitat del relat de la mare de Rocío Flores

Una setmana més, Telecinco ha quedat paralitzat després d'una nova entrega de la docu-sèrie de Rocío Carrasco, on el novè episodi s'ha centrat en les conseqüències de la pallissa que la mare de Rocío Flores va patir en l'estiu de 2012 a mans de la seva filla. Un terrible episodi que acabaria marcant la seva ruptura definitiva, però que només va suposar l'inici del cop definitiu: la denúncia que la seva filla, amb el suport d'Antonio David, va interposar en contra de la seva mare per un suposat delicte de maltractaments continuats, que va ser arxivat.

«Ha intentat ficar-me a la presó. És que no és el fet que el teu fill et doni una pallissa, que ja és, i que és antinatura. No és això, és que ha anat i m'ha posat una denúncia en connivència amb el seu pare i li ha dit al seu pare 'Pare, ja està fet'. La meva filla volia ficar-me a la presó per una cosa que no havia fet», assenyalava Rocío Carrasco amb el cor en un puny.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Amb tota la documentació en mà, la filla de Rocío Jurado ha mostrat els informes psicosocials dels experts del jutjat que ja van observar en la nena una «polarització radical en les seves preferències a la figura paterna i rebuig de la materna» i l'adoctrinament del petit David, que «expressa que el seu pare li ha explicat el que ha de dir». A més, en l'acte d'arxivament de la denúncia presentada per Rocío Flores i Antonio David no van descartar «la instrumentalització de la denúncia de la nena orientada als seus desitjos: el canvi de custòdia».


Alessandro Lequio: «Té molta veritat, però també una part subjectiva»

Malgrat les evidències documentals presentades al programa que corroboren la versió dels fets oferta per Rocío Carrasco, hi ha col·laboradors de Telecinco que encara segueixen dubtant de la completa veracitat del seu relat. Aquest és el cas d'Alessandro Lequio, qui ha estat molt crític des del primer moment amb la decisió de l'exdona d'Antonio David.

En la seva última intervenció a 'El Programa de Ana Rosa', el col·laborador italià ha tornat a carregar contra la versió de Rocío Carrasco, reconeixent que hi ha moltes evidències en el seu testimoni, però posant sobre la taula que es tracta d'un relat tremendament personal i, per tant, subjectiu.

«És un relat que té moltes evidències, però ningú al món és objectiu a l'hora d'explicar històries de la nostra vida perquè narrem el que vivim i el que recordem des de dins, no des de fora. Per això no comparteixo que el relat de Rocío Carrasco sigui l'única veritat. És un relat que té molta veritat, però també una part subjectiva», assenyala Alessandro Lequio.

Rocío Carrasco, qüestionada per treure a la llum informes i sentències

L'exmarit d'Ana Obregón es nega a reconèixer que hi hagi una veritat absoluta, i segueix mostrant-se molt crític amb la decisió de Rociíto de destapar públicament els informes psicosocials de la seva filla: «Crec que és un dany innecessari per a la nena en un relat que desballesta literalment a Rocío Flores i deixa més en evidència Rocío Carrasco és una dona absolutament destrossada». 

Joaquín Prat, tot i ser un dels col·laboradors del programa que més ha carregat contra Antonio David, també ha coincidit amb el seu company en valorar el mal que està patint Rocío Flores amb algunes de les declaracions de la seva progenitora: «El seu relat és ple d'evidències documentades i tots entenem per on ha passat. Però dir a aquesta nena l'he parit jo, però no té res meu… A mi em sembla totalment innecessari».