«Vull demanar perdó a Rocío Flores… Eren llàgrimes de cocodril»

Ha sortit de la boca d'una persona molt propera a la jove i també a Rocío Carrasco

El novè episodi de la docu-sèrie de Rocío Carrasco ens ha mostrat una cara desconeguda de Rocío Flores, perquè en ell no només es van exposar les agressions que havia dut a terme contra la seva mare sinó també la seva denúncia. Sí, la que va interposar contra la seva progenitora, amb el suport del seu pare (Antonio David), després d'haver estat ella la que li va propinar una pallissa a la filla de Rocío Jurado.

No obstant això, en aquesta nova entrega, també la protagonista va qüestionar a la seva família materna,  amb la qual no té relació i que s'ha posat a la banda de la jove i del seu progenitor. És més, va posar en evidència a un membre concret d'aquesta pel que ha fet en aquest temps. Ens estem referint al seu oncle José Antonio, el marit de Gloria.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La seva família coneixia la gravetat per tot el sofert

Des de fa temps és coneguda la nul·la la relació de Rocío Carrasco amb la família de la seva mare, concretament, amb els familiars més televisius, qui, fins al moment en la docu-sèrie, tot just els havia esmentat. Tot i això, ahir a la nit va parlar més d'ells, exposant que «Els Mohedano, que jo sàpiga, han tingut contacte amb els nens molt després que passés tot això (la pallissa). Crec que el que han fet ha estat apostar pel que ells pensaven que era el cavall guanyador. I ells també són còmplices, en certa manera, perquè ells també sabien la veritat».

Malgrat això, tot i que, segons Rocío, coneixien el que havia passat entre mare i filla, s'han posicionat a favor d'aquesta última. És més, des que ha començat la sèrie, alguns han negat saber res al respecte o han optat per atacar Carrasco per no reconciliar-se amb la seva primogènita com és el cas de Rosa Benito.

Rosa Benito, Glòria Mohedano i José Antonio Rodríguez a la 10a edició de la Setmana Cultural Rocío Jurado a Chipiona, el 28 d'agost de l'2019
José Antonio, el marit de Gloria, ha quedat en evidència | GTRES


José Antonio, en el punt de mira

En aquest instant de la docu-sèrie va fer esment a un familiar concret: «Jo no a tots, però sí que a un d'ells li vaig explicar i després va sortir en una televisió vanant-se i dient que jo el que havia fet era explicar una història i fer llàgrimes de cocodril». Rocío s'estava referint a José Antonio, el seu oncle i marit de Gloria, la germana de Rocío Jurado. És més, precisament, es van emetre les imatges d'ell en les quals es referia Rociíto i, la veritat, és que no deixen indiferent a ningú.

En concret, en aquest vídeo se li mostra dient: «He volgut demanar-li perdó a Rocío Flores perquè, en un moment donat, unes llàgrimes em van estovar sobre una cosa que jo vaig dir. Amb el temps m'he adonat que aquestes llàgrimes van ser unes llàgrimes de cocodril. Llavors, jo ja l'hi he demanat personalment i ara l'hi vull demanar públicament». Un perdó que no sabem si ara ho ha de sol·licitar a la seva neboda, després de veure la documentació i proves presentades.


José Antonio exalça Antonio David

Tanmateix, si crida poderosament l'atenció que José Antonio es posicioni a favor de Rocío Flores, després del succeït, hi ha una cosa que també sorprèn i és que en aquest mateix vídeo també es dedica a elogiar Antonio David. Tant és així que diu: «Felicitar Rocío Flores pel pare 'deu' que té i també donar-li les gràcies a Olga, a la qual no conec absolutament de res, però els sentiments de Rocío que es perceben d'ella és una cosa molt important en la vida».
 

Els espectadors, estupefactes

Després de veure el testimoni de Carrasco i les declaracions del seu oncle, els espectadors de la docu-sèrie no van dubtar a comentar-los en xarxes socials. Així, aquestes es van omplir de missatges que fonamentalment van venir a posar seriosament en dubte a aquell home i a la família Mohedano:

  • «Si visqués Rocío Jurado ni les gràcies els hagués deixat».
  • «I l'oncle José Antonio sortirà ara també públicament a demanar perdó a la seva neboda?».
  • «Rocío Carrasco, viu. Que ningú ni res t'esborri la felicitat del teu somriure. No tornis a callar. Els voltors quan no hagin de menjar es menjaran entre ells».
  • «Si visqués Pedro Carrasco, José Antonio no tindria camp per córrer».
  • «Quin paio. Tot per l'herència».

Comentaris

envia el comentari