Raquel Sánchez Silva passejant pel carrer molt seriosa

Nou gir en el cas Mario Biondo: La notícia que acaben de donar sobre Raquel Sánchez

El dia de la mort del càmera italià es van detectar dos dispositius en el domicili de la parella

La família de Mario Biondo està disposada a arribar fins al final per descobrir la veritat de la mort del càmera italià. El marit de la presentadora Raquel Sánchez Silva va morir al domicili que la parella compartia a Madrid, on el seu cos va ser trobat sense vida en estranyes circumstàncies, nu i penjat d'una prestatgeria. 

Encara que això va ocórrer l'any 2013, la investigació per un presumpte assassinat continua oberta després de vuit anys, tot i que la Justícia espanyola va arxivar el cas al nostre país després d'apostar per la hipòtesi del suïcidi, la Fiscalia de Palerm continua amb la investigació després de concloure que hi havia proves suficients per valorar l'homicidi amb premeditació com a causa real de la mort.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Els nous detalls del cas Mario Biondo 

En aquest nou context, la família de Biondo va presentar el passat mes d'octubre un recurs amb dos informes pericials que han portat a jutge del cas a mantenir-lo obert després d'observar l'existència d'importants «anomalies» en la tercera autòpsia del cadàver, fet que obre la via a una invalidació. Així, un dels informes va ser realitzat pel criminòleg i perit policial Óscar Tarruella, exmarit de Mónica Naranjo, i un altre per un equip de professionals italians.

Tots dos comparteixen la hipòtesi de l'assassinat, i aquest últim apunta que Mario Biondo va poder haver estat estrangulat a les mans de dues persones conegudes que es van presentar al seu domicili, segons ha reflectit el diari 'ABC' després de treure a la llum alguns dels detalls dels documents presentats davant del jutge.

Aquesta hipòtesi sosté que dues persones van trucar a la casa on Raquel Sánchez Silva i Mario Biondo compartien al carrer Magdalena de Madrid. Ella no es trobava al domicili, sent l'italià l'encarregat d'obrir la porta a dues persones que, presumptament, coneixia i després de mantenir una conversa, un d'ells hauria desconnectat els cables de la televisió i s'hauria acostat a l'italià per l'esquena per estrangular el càmera, que va ser sorprès en aquest mateix instant.

«Mario hauria tractat de resistir-se, però una segona persona, suposadament, va poder ajudar al primer a sufocar la respiració de Mario, usant probablement el coixí que es va trobar posteriorment a terra», recull l'escrit publicat per 'ABC' deixant constància del possible patiment de Mario Biondo abans de morir.

Raquel Sánchez Silva podria ser crucial per tancar el cas

El diari 'ABC' també ha tret a la llum uns informes aportats al tribunal per l'empresa 'Emme Team', experta en rastreig d'adreces IP i xarxes socials. L'esmentada companyia va descobrir que dos 'smartphones' es van connectar en diferents moments del dia des de l'habitatge on van ocórrer els fets, però el que encara és més important: «una de les connexions a internet es va realitzar des de la xarxa wifi de la casa, per la qual cosa és evident que era algú que coneixia les claus o es connectava de forma habitual a la mateixa». Aquest informe suposa un gir radical sobre el cas Mario Biondo, ja que podria estar apuntant a l'entorn més proper del càmera.

En aquest sentit, Raquel Sánchez Silva podria ser crucial a l'hora d'ajudar en la investigació del cas, ja que pot oferir més pistes sobre les persones que podrien tenir accés a les claus del wifi del qual va ser el seu domicili. No obstant això, aquesta nova pista també augmenta la pressió mediàtica sobre la presentadora de televisió perquè la seva família política li ha declarat la guerra, i ella fins i tot s'ha vist en l'obligació d'emprendre accions legals contra ells per injúries i calúmnies. «Ni tenim por de Raquel ni a les seves demandes, nosaltres anem amb la veritat per davant i no pararem fins a demostrar que el nostre fill no es va suïcidar, sinó que va ser assassinat», advertia fa uns mesos la matriarca de la família, Santina Biondo.