Rocío Flores reacciona amb menyspreu a les acusacions de la seva mare, Rocío Carrasco

La filla d'Antonio David fa tota una declaració d'intencions al seu compte d'Instagram

Des que Rocío Carrasco va decidir explicar la seva història, la seva filla no ha fet altra cosa que provocar. Lluny de mostrar empatia pel testimoni de la seva mare i obrir els ulls davant les proves irrefutables que està mostrant, Rocío Flores es manté freda i distant. Lluny queda el seu desig de reconciliar-se, fins al punt en què dona per perduda tota futura relació amb la seva progenitora.

Sembla que, com més se sap sobre com es va produir el distanciament entre mare i filla, més allunyada es manté Rocío Flores. No es planteja demanar perdó per la brutal pallissa que va propinar a la seva mare i, molt menys, posar-se en mans de professionals perquè l'ajudin a entendre tota la situació, com si el que va passar fos cosa de l'edat i no caldria donar-li importància. Poc segueix l'exemple de Dakota, d''Hermano Mayor', que va poder canalitzar la relació amb la seva mare començant per acceptar el que havia passat i el paper que ella havia jugat en la història.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El nou gest de Rocío Flores cap a la seva mare

La filla d'Antonio David Flores no vol construir ponts amb la seva mare. Així ho demostra en les seves declaracions a 'El programa de Ana Rosa' i en les publicacions que comparteix a Instagram. Si fa dies va deixar visibles les fotos que va pujar cinc mesos després de pegar la seva mare, on es pot veure una Rocío Flores de 15 anys feliç i somrient, ara un nou gest deixa clar les seves intencions amb Rocío Carrasco.

Rocío Flors es va presentar per primera vegada en un plató de televisió nerviosa i mostrant el seu dolor per no mantenir contacte amb la seva mare. Ha demanat en nombroses ocasions parlar amb ella, però amb cap ha tingut èxit. La raó la va explicar la pròpia Rocío Carrasco: «No estic preparada». L'episodi que va viure en mans de la seva filla li ha deixat seqüeles que tracta de superar amb ajuda de professionals, que li aconsellen no parlar amb la seva filla fins que no es trobi bé.

Però sembla que a la nova col·laboradora de televisió no li importen aquestes recomanacions i ha decidit tancar les portes a la seva progenitora. Si fa uns dies ella mateixa confessava seguir el documental de Rocío Carrasco, ara sembla que està cansada de veure plorar la seva mare, i així ho va demostrar amb la seva última publicació pujada en la nit de dimecres, 5 de maig, a les 22:59 hores, just quan començava el capítol nou, procurant que l'hora es veiés bé.

Lluny d'afavorir la reconciliació

Expliquen els experts que l'única manera de reconduir la relació entre mare i filla és que Rocío Flores se sotmeti a una teràpia amb professionals per ajudar a assimilar tot el que està sortint a la llum. Però, a jutjar per l'actitud de la 'influencer', això no es produirà, més encara si tenim en compte que quan es va produir la pallissa, es va oferir a la jove la possibilitat de realitzar una mediació per arreglar les coses i tant ella com el seu pare s'hi van negar.

Aquesta va ser la primera vegada que es va perdre l'oportunitat de reconduir l'actitud de Rocío Flores. Amb el pas dels anys, la influència d'Antonio David Flores ha contribuït al fet que sigui pràcticament impossible que Rocío Carrasco pugui acostar-se a la seva filla: «No puc relacionar-me amb ningú mentre aquesta persona estigui al mig, no puc parlar amb ningú que es relacioni amb ell».

Més encara si es té en compte la defensa a ultrança que encara segueix exercint Rocío Flores cap al seu pare i la fredor que va mostrar amb la seva última publicació a les xarxes socials, on deixava clar que veuria el documental de la seva mare.


Comentaris

envia el comentari