Els tres de 'Sálvame' assenyalats per Rocío Carrasco: «Són els braços executors»

Rocío Carrasco assenyala a Kiko Matamoros, María Patiño i Gustavo González per haver contribuït a la seva imatge de mala mare

'Rocío, contar la verdad para seguir viva' no està deixant indiferent a ningú. Rocío Carrasco ha decidit trencar el seu silenci i explicar com va ser el seu matrimoni amb Antonio David Flores. Durant molts anys s'ha qüestionat el seu paper com a mare i, fins i tot, diversos col·laboradors i periodistes han assegurat que no s'ha preocupat pel benestar dels seus fills, Rocío i David Flores.

Segons Rocío Carrasco, certs col·laboradors s'han encarregat de difondre les paraules de l'exguàrdia civil sense contrastar-les o, almenys, qüestionar-les. Així doncs, ha assenyalat tres col·laboradors de 'Sálvame' per haver contribuït a menyscabar la seva imatge pública.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«Són braços executors»

Rocío Carrasco ha posat nom i cognom a aquells col·laboradors que s'han encarregat de fer créixer la campanya de desprestigi que va posar en marxa Antonio David Flores. Aquests col·laboradors han aprofitat la finestra de 'Sálvame' per titllar de mala mare Rocío Carrasco amb afirmacions molt greus. «Per a mi, els meus fills han estat el més important de la meva vida des del dia en què van néixer», assegura Rociíto. 

En l'últim episodi d'aquest dimecres, 5 de maig, Rocío Carrasco ha assenyalat a Kiko Matamoros i Gustavo González. «Són braços executors», assegura assenyalant als col·laboradors com a còmplices d'Antonio David Flores. Segons ella, els col·laboradors escoltaven el que l'exguàrdia civil els explicava fora de càmeres per després difondre-ho públicament.

«El que diu Kiko Matamoros és mentida, tinc documents del neuròleg. S'ha de seguir creant la imatge per si aquesta imatge cau, perquè que jo tingui aquesta imatge, el beneficia econòmicament. Aquí hi ha molts interessos. El meu fill té necessitats que han estat cobertes per mi des del dia que va néixer», denuncia Rocío Carrasco deixant clar que en cap moment s'ha descuidat de la salut de David.

D'altra banda, Rocío Carrasco també ha assenyalat María Patiño, la presentadora de 'Socialité'. La protagonista del documental assegura que Patiño sempre ha afirmat que ella no ha volgut solucionar la relació que té amb la seva filla, Rocío Flores

Rocío Carrasco sempre ha estat pendent dels seus fills

Rocío Carrasco sempre ha estat pendent dels seus fills, mai els ha desatès i ha procurat fer tot el possible pel seu benestar. Cal no oblidar que, mentre Antonio David Flores manifestava a la televisió que la seva exdona no s'ocupava dels seus fills, va ser ell qui no va demanar assistència mèdica quan David es va trencar el braç.

«Els 15 dies en què em tocava estar amb els nens, eren per a ells exclusivament. Em deien d'anar a dinar i jo deia que no, que no podia perquè estava amb els nens. Ho ajornava tot quan els nens eren a casa meva», explica Rocío Carrasco. De fet, Terelu Campos i Rosa Benito han confirmat les paraules de Carrasco.

Rocío Carrasco assegura que sempre ha tingut present la malaltia del seu fill. «Aquesta persona s'ha dedicat a dir que no anava a les visites del metge. Jo no me les saltava, les canviava quan les havia programat ell, que és molt diferent. Quan vaig sentir que deia això, vaig seure al psicosocial, el senyor va preguntar-me si sé quines malalties té el meu fill, perquè vaig anar-hi sense cap mena de documentació. Recordo que me'l vaig mirar i vaig dir que no em calia portar cap document perquè ja sé quina malaltia té el meu fill», ha explicat Rocío Carrasco.


Comentaris

envia el comentari