Rocío Flores canvia de plans amb Ana Rosa Quintana per sorpresa

Tot apuntava que Rocío Flores seria entrevistada per Ana Rosa, però finalment ha decidit no parlar sobre la polèmica que han fet esclatar els seus pares

Ana Rosa Quintana és una gran defensora de la seva col·laboradora Rocío Flores. De fet, abans d'escoltar el testimoni de Rocío Carrasco en el documental 'Contar la verdad para seguir viva', la presentadora ja va carregar contra l'exdona d'Antonio David Flores.

Per a la reina dels matins de Telecinco, la història de Rocío Carrasco li entra per una orella i li surt per l'altre. És més, Ana Rosa no es creu les proves que està aportant Carrasco en tots els capítols del documental. D'altra banda, Rocío Flores se sent molt protegida per la presentadora i és possible que li concedeixi una entrevista.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Ana Rosa vol entrevistar a Rocío Flores

Ana Rosa Quintana sap molt bé com treure profit de les declaracions que ha fet Rocío Carrasco en el documental 'Contar la verdad para seguir viva'. De fet, no pot treure més suc d'Antonio David Flores perquè ningú vol comprar-li la versió. Ara bé, Rocío Flores és la gran novetat i la gallina dels ous d'ors.

La filla de Rocío Carrasco és la principal protagonista i per aquest motiu, Ana Rosa no s'ho ha pensat dues vegades a contractar-la com a col·laboradora amb l'excusa de defensar Olga Moreno en el seu pas per 'Supervivientes'. Així doncs, la presentadora d''El programa de Ana Rosa' ha aconseguit que Rocío Flores doni la seva opinió i fins i tot que li enviï un missatge a Rocío Carrasco.

Rocío Carrasco ha explicat la pallissa que va rebre per part de la seva filla i, per tant, Rocío Flores ha decidit pronunciar-se al respecte. De fet, es rumoreja que podria estar pactant una entrevista amb Ana Rosa Quintana per parlar sobre la polèmica, però sembla que no està molt segura.

La filla de Rocío Carrasco no vol concedir entrevistes

Aquest dimecres, 5 de maig, Rocío Flores ha manifestat que no vol concedir cap entrevista per donar la seva versió del que ha viscut amb la seva mare. «El dia que vulgui, tindrà llibertat per parlar. Però sembla que de moment no ho vol... », ha assegurat Ana Rosa.

De moment, Rocío Flores prefereix guardar silenci i deixar que es calmin les aigües. No es troba bé anímicament i està molt afectada per la repercussió pública que està tenint el testimoni de la seva mare i necessita temps: «He decidit centrar-me en mi i en la meva salut mental. Vull poder gestionar-ho de la millor manera possible. Estic en procés, jo crec que tot porta el seu procés... i aquí estic jo».

A més, Rocío Flores ha assegurat que no vol tornar a parlar sobre el documental de la seva mare. Cal recordar que el rumor sobre una possible entrevista va córrer com la pólvora quan Gustavo González va afirmar que la filla d'Antonio David «està disposada a parlar gratis o donar els diners que guanyi per l'entrevista». No obstant això, Rocío Flores ha desmentit els rumors i ha declinat l'oferta d'Ana Rosa.


Comentaris

envia el comentari