Carlota Corredera a 'Sálvame'

Carlota Corredera rep un missatge després de la sèrie de Rocío Carrasco: «No ho soc»

En el nou episodi, la filla de Rocío Jurado ha carregat durament contra diverses cares conegudes de Mediaset

Aquest dimecres s'emetia el nou capítol de 'Rocío: contar la verdad para seguir viva', on la filla de Rocío Jurado treia a la llum noms de diferents rostres televisius als quals no va deixar en molt bon lloc.

La dona de Fidel Albiac va parlar de diversos col·laboradors de Mediaset, entre els quals va destacar especialment Marisa Martín-Blázquez, col·laboradora d''El programa de Ana Rosa' i 'Viva la vida'.

Rocío Carrasco va reaccionar a un fragment de 2013 en el qual la periodista parlava de la sentència suposadament relacionada amb l'agressió viscuda el 2012, un fet del qual en aquell moment se sabia molt poc. Marisa Martín-Blázquez ha explicat que, després del judici per aquest assumpte, la jutgessa va fallar que continuarien amb la custòdia compartida i Antonio David Flores va recórrer. «Amb el testimoni de la mare, de la nena i d'ell, la jutgessa interpreta que no ha de ser tan terrible el que ha passat», assenyalava llavors la periodista de Mediaset.

Aquesta manera de treure importància als fets va molestar i molt Rocío Carrasco. I és que el que va passar amb Rocío Flores no va ser com la tertuliana de 'Viva la vida' explicava en el seu moment. «Marisa posa la pota, perquè on el jutge diu que la nena vingui amb mi és en un procediment civil que no té res a veure amb el dia 27 (el dia de l'agressió, que es va tractar en un altre judici)», assenyalava la filla de 'la més gran'.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La protagonista de 'Rocío: contar la verdad para seguir viva' va destacar que la periodista podia haver-se molestat a consultar les sentències per informar-se i, així, explicar com havia tingut l'agressió en realitat. «El jutge el que determina és que ell no té arguments de pes per treure'm a mi la custòdia de la meva filla. O sigui, que han fet un batibull de procediments i d'històries i han creat la versió que ells han volgut, versió que és la que vol el pare», assegurava Carrasco. I és que, per a la filla de Pedro Carrasco, la periodista és, junt amb altres col·laboradors de Mediaset, un dels braços executors.

«Antonio David parla amb Gustavo González des de fa mil anys. Amb Marisa també, i amb Lydia Lozano, amb Kiko Matamoros...», va assenyalar Rocío Carrasco. «Són braços executors maldestres, perquè es posen al mig i es llencen a la sorra, i després el torero marxa i es queden ells amb el toro», afegia.

El missatge que desmenteix Rocío Carrasco

Després de l'emissió de tot això, a la presentadora del programa, Carlota Corredera , li va arribar un missatge de la mateixa Marisa Martin-Blázquez, en el qual la periodista va voler matisar algunes de les declaracions de la filla de Rocío Jurado.

«No soc ni he estat mai el braç executor d'Antonio David Flores», assenyalava la col·laboradora d''El programa de Ana Rosa'. «No he parlat mai amb ell d'aquest tema, ni d'aquest ni de cap, vaja. Li he trucat alguna vegada per preguntar-li sobre algun tema i ni m'ha agafat el telèfon», va voler aclarir.

Aquest dijous, la periodista ha volgut tornar a parlar sobre el tema. El mitjà triat per fer-ho, en aquesta ocasió, ha estat el seu compte d'Instagram. En la seva secció d''stories', Marisa Martín-Blázquez ha criticat que, per parlar de feminisme i criticar la violència, es carregui contra altres dones.

«Soc feminista i també estic en contra de qualsevol violència, vingui d'on vingui», ha assenyalat. «Per això no entenc que, per intentar -suposadament- defensar el feminisme i anar contra qualsevol mena de violència, s'atempti contra altres mitjançant insult fàcil i confonent -i intentant confondre amb discursos malintencionats- a altres persones. Això també és violència contra la dona», ha afegit. I és que està clar que, a la periodista, les últimes declaracions de Rocío Carrasco en què l'ha criticat li han dolgut, i no poc.