«Quina por això de David Flores, el fill petit, i ell com es delata»

La docu-sèrie de Rocío Carrasco ha mostrat una documentació que resulta esgarrifosa

'Tot es va ensorrar dins meu' és el títol del novè episodi de la docu-sèrie de Rocío Carrasco, el qual va emetre's ahir a la nit i que va resultar realment estremidor i alhora molt clarificador. En ell, la protagonista va relatar la pallissa que li va propinar la seva filla (Rocío Flores), per la qual aquesta va acabar sent condemnada. No obstant això, també va exposar amb gran dolor que la seva primogènita, després d'haver-la agredit, la va denunciar.

Així, amb el suport del seu pare (Antonio David), la va acusar de maltractament davant la Guàrdia Civil. Aquesta denúncia va fer que Carrasco hagués de personar-se a la caserna i també exposar davant el fiscal i la jutge el que havia passat. Però no només ella va haver de parlar, també ho va haver de fer Fidel Albiac i temps després David Flores. Precisament el relat d'aquest últim, va resultar impactant.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La prova del testimoni del fill menor

L'esmentada pallissa i les mesures judicials que després Antonio David va adoptar van portar a la necessitat que David Flores hagués de donar el seu testimoni. Aquest, com es va demostrar en la sèrie, va quedar registrat en un informe psicosocial del jutjat d'Alcobendas, en el qual s'estableix que «el menor David va mostrar, igual que la seva germana, una evident manca d'aïllament del conflicte i aparentment les seves preferències s'orienten de manera polaritzada cap al seu pare i entorn patern, si bé les seves descripcions denoten vinculació afectiva cap als dos entorns».

Així mateix, s'exposa: «Considera que ha vingut a explicar dues coses, que relata de manera encotillada: 1) Que no vol viure a casa de la seva mare perquè és com 'una presó' (segons expressa) i 2) Que ell va veure barallar-se a 'dues bruixetes' (segons expressa per referir-se a la seva mare i a la seva germana) i que la seva mare va pegar a la seva germana, que, encara que ell estava adormit i no va poder veure-ho, ell ho sap perquè la seva germana l'hi ha explicat».


El més esgarrifós del testimoni de David Flores

Malgrat això, el que aquest informe psicosocial recull a continuació és el més esgarrifós de tot, ja que relata que «El menor expressa que el seu pare li ha explicat el que ha de dir i es mostra preocupat per 'la decisió final' (segons ell expressa), per la qual cosa vol deixar clar que vol anar-se'n a viure amb el seu pare».

Però, hi ha més: «També descriu que la seva germana li ha explicat diverses vegades el que ha de dir i creu no haver-se oblidat de res». D'aquesta manera, va quedar clar que el llavors menor va explicar i va explicar el que li havien dit que digués tant Antonio David com Rocío Flores.


El públic s'escandalitza

El coneixement d'aquesta documentació i, especialment el fragment en què es narra que David Flores va dir el que prèviament se li havia indicat, va ser impactant. Així, els espectadors van quedar escandalitzats i commocionats davant d'aquesta informació i no van dubtar a manifestar-ho en xarxes socials a través de diferents missatges com ara els següents:

  • «Quina por això de David Flores, el fill petit, i el com es relata la manipulació psicològica que hi ha sobre aquest nen».
  • «En llegir-lo se't salten les llàgrimes d'imaginar la por d'aquest nen a equivocar-se en el que narra. Em desperta una tendresa i, alhora, una ràbia cap a qui manipula un àngel sense maldat cap. Tot és espantós».
  • «Cada setmana em quedo amb l'ànima encongida, però utilitzar a un menor especial per declarar contra la seva mare no té nom i el de la filla ja no sé com qualificar-ho».
  • «Quin mal pare! Fer-li això a l'infant no té perdó».
  • «Fortíssim que la pobra criatura declari el que el seu pare i la seva germana li han dit, i espera no oblidar-se res. És que ningú va fer res en veure aquesta declaració? Com es pot ser tan malvat i seguir dient que és un bon pare? Espero que pagui per tot el mal que li ha fet a ella i als seus fills».
  • «M'he quedat gelada en llegir l'informe de l'infant. Això no té perdó de Déu».

Comentaris

envia el comentari