Dani Martín ensenya els efectes de la malaltia que pateix

El cantant intenta conscienciar la població sobre aquest problema

Ja fa diversos anys, Dani Martín va prendre la determinació de revelar al món la malaltia que pateix a la pell amb l'objectiu de conscienciar la població sobre un problema que està molt estigmatitzat en la societat, ja que ataca directament a l'autoestima. Aquest es tracta de la rosàcia, una afecció crònica a la pell que provoca vermellors i pot arribar a produir petites protuberàncies a la cara, principalment al mentó, els pòmuls, el nas o el front.

Aquesta mena de reaccions cutànies es produeixen a causa de la dilatació dels vasos sanguinis, però moltes vegades, entre la població que desconeix la malaltia, s'associa a un altre tipus de problemes, com el consum excessiu d'alcohol, les al·lèrgies o fins i tot alguna patologia contagiosa.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Amb l'objectiu de treure els prejudicis sobre una malaltia que s'aprecia a simple vista, Dani Martín ha decidit informar sobre la rosàcia i reivindicar l'amor propi tot i patir aquesta mena de reaccions cutànies. Recentment, el cantant ha tornat a utilitzar les seves xarxes socials per mostrar els efectes de la seva malaltia en un dia especialment atrafegat per a l'artista, que està en plena promoció del seu nou tema: 'Cómo me gustaría contarte', una cançó que ha escrit en homenatge a la seva germana, que va morir fa 12 anys.

Dani Martín mostra els efectes de la rosàcia en la seva pell i la solució per pal·liar la seva visibilitat

A través del seu compte d'Instagram, Dani Martín ha compartit amb els seus seguidors un vídeo per mostrar en directe els efectes de la seva malaltia, que volia jugar-li una mala passada just un dia que tenia replet d'actes de promoció del seu nou disc: 'Lo que me dé la gana'.

La intensitat i visibilitat de la rosàcia va variant en funció de múltiples factors: alimentaris, infecciosos, psicològics i/o ambientals, de manera que el cantant no esperava fer front a un rostre tan afectat en un dia tan important per a ell. «Bon dia, éssers humans, com esteu? Avui tinc un dia ple de 'promo' i em llevo amb el rostre així», deia l'artista en un 'stories' intentant prendre l'assumpte amb sentit de l'humor.

A hores d'ara, Dani Martín ja ha aconseguit acceptar la seva malaltia i ha après a conviure amb ella, de tal manera que cada vegada l'afecta menys emocionalment, i és que el cantant vol impedir per totes que la rosàcia li resti felicitat i part dels seus compromisos professionals.

«Sabeu una cosa? Me la sua, cada vegada me la sua més i cada vegada me la suarà més. Seguiré cuidant la meva merda de rosàcia, però em sento feliç. Després vaig a un programa, després a un altre i res, amb maquillatge, que està per això, per no sortir per la 'tele' així», assegurava als seus més de 850.000 seguidors a Instagram.

El tractament de Dani Martín per pal·liar els efectes de la seva visible malaltia crònica a la pell

L'exmembre del 'Canto del Loco' cada vegada té menys complexos amb la seva malaltia i, per això, no té cap objecció a mostrar els seus efectes en xarxes socials, però també és conscient que requereix l'ajuda del maquillatge per aconseguir una imatge televisiva i artística. Però més enllà de comptar amb l'ajuda del sector cosmètic per dissimular els efectes de la seva malaltia, Dani Martín s'està sotmetent a un tractament intensiu i complet que li permet controlar la seva afecció.

«Avui dia, hi ha un munt de tractaments que fan millorar a cada tipus de pell. És una mica llast, però com veieu la meva rosàcia ha disminuït a causa dels tractaments que no deixo de fer. Més higiene facial, no exposar-me al sol sense protecció, reduir amb tractament nostra glàndula sebàcia…», explicava el cantant fa menys d'un mes en una publicació a Instagram, que acompanyava amb una fotografia seva on s'apreciava una certa millora.


Comentaris

envia el comentari