Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Pla general del plató de Viva la Vida.

Ha estat molt ràpid: Consternació per la mort d'un integrant de 'Viva la Vida'

'Viva la vida' plora la mort d'un integrant de l'equip

Viva la vida ha viscut un cap de setmana atípic. A l'absència per motius de salut d'Emma García, també se li va unir la mort d'un integrant del programa. Sandra Barneda, responsable de conduir el format, va voler recordar els éssers estimats d'Antonio Mora.

«Vull fer un espai per enviar una fortíssima abraçada als familiars i amics d'Antonio Mora», va dir la presentadora. Es tractava d'un treballador de l'àrea de so que «va morir ahir a la nit».

La notícia va caure com una gerra d'aigua freda a Viva la vida. Ningú esperava aquest trist desenllaç. «El nostre sentit més condol», assenyalava la conductora de l'espai.

Aclaria que «ha estat molt ràpid. Així al final és la vida», apuntava davant la sorpresa dels col·laboradors que l'escoltaven. Es va limitar a enviar aquest missatge d'afecte, sense voler entrar en els detalls del traspàs.

El magazín de Telecinco va continuar amb el guió fins que van connectar amb María Verdoy. La periodista donava pas a un dels informes habituals en què analitzen un tema d'actualitat d'una manera més profunda. Però abans, molt emocionada, va voler recordar Antonio Mora.

«Permet-me que m'uneixi al petó que s'ha enviat a tota la seva família. Ha estat una persona excel·lent», explicava amb la veu entretallada. Alguns eren coneixedors d'aquesta notícia, però no tots els treballadors estaven al corrent de la pèrdua.

Maria Verdoy al plató de Viva la Vida.
Maria Verdoy va voler recordar el seu company de Viva la vida. | Mediaset
 

Va ser el cas de Marisa Martín Blázquez, col·laboradora habitual de Viva la vida . «M'ha deixat en xoc. Jo tinc molt bona relació amb tots els tècnics i ell era una excel·lent persona», destacava.

Tot havia sorgit de manera molt ràpida i havia agafat per sorpresa una part de l'empresa.

A diferència de la resta de tertulians, la periodista va donar algun detall més sobre la seva mort. «No sabia que estava malalt i que ha estat tan fulminant. Un petó a tota la família», assenyalava emocionada.

Per tancar l'assumpte, Sandra Barneda detallava que «ha estat tot molt ràpid. La vida és així, se'ns en va».

Per això recomanava «viure aquí i ara». A les paraules de condol també es va voler unir Kiko Matamoros.

Era un dia especialment dur per a aquells treballadors que són darrere de les càmeres. Havien de tirar el programa endavant després de travessar per unes hores molt complicades. Tots estaven amb el cap en un altre lloc, en el comiat a l'Antonio.

Pla general del plató de Viva la Vida.
A 'Viva la vida' van anunciar la pèrdua d'Antonio Mora. | Mediaset
 

Un cop més tornaven a demostrar que eren una gran família. Més enllà del lloc que ocupessin dins del programa tots coneixien el company mort. I alguns tenien amb ell una relació molt estreta.

'Viva la Vida' va viure un cap de setmana molt convuls

Es pot dir que Viva la vida va tenir un cap de setmana força convuls. A la pèrdua d'un treballador se li va unir l'absència d'Emma García. La periodista està «malalteta», com va revelar la substituta.

Ningú va voler donar més detalls sobre els problemes de salut de la basca, encara que és probable que no siguin de gravetat. No estava en les millors condicions, van dir des de la cadena.

Barneda s'ho pensarà dues vegades abans de tornar a agafar les regnes del format. Dissabte va haver de suportar el discurs del germà d'una concursant de Secret Story , i diumenge va perdre els nervis amb José Antonio Avilés.

Emma García al plató de 'Viva la vida'
Emma va ser una de les absències de 'Viva la vida'. | Telecinco
 

El seu pas per Viva la vida no ha estat del tot relaxat. Per sort, el més probable és que les pròximes edicions ja quedin a les mans d'Emma. Per a ella va ser un cap de setmana per oblidar tot el que va haver d'afrontar.

Tot i això, va oferir la seva millor versió i va estar a l'altura d'un espai tan exigent.