Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Jordan Cashmyer

Mor Jordan, la noia del programa de televisió 'Embarazada a los 16'

La mare de Jordan Cashmyer ha comunicat la mort de la jove de 26 anys

Jordan Cashmyer, la jove que va saltar a la fama a Embarazada a los 16, ha mort als 26 anys. Ha estat la seva pròpia mare qui ha notificat la notícia a través d'un missatge que ha publicat al perfil de Facebook del pare de la víctima.

«Ahir a la nit vaig rebre una trucada que cap pare desitjaria. La meva estimada filla gran, Jordan, va morir, només tenia 26 anys. Els nostres cors estan realment trencats. Cap pare hauria de passar per la pèrdua d'un fill, Mai», comença dient.

«Si us plau, mantinguin la meva família en els seus pensaments i oracions mentre naveguem per aquesta terrible tragèdia. Si us plau, comprengui i respecti la nostra privadesa en aquest moment. Estem envoltats per l'amor i el suport dels nostres fills, neta Lyla i membres de la família», publicava Jessica Cashmyer desolada.

Dol per la pèrdua de la jove Jordan Cashmyer

A més, un metge forense del Departament de Salut de Maryland va verificar la mort de Jordan a E News aquest diumenge 16 de gener. Ara com ara, no s'han donat més detalls de la mort de la jove Jordan Cashmyer.

Primer pla de Jordan Cashmyer
Jordan Cashmyer, en una imatge d'arxiu | Instagram / @jordancashmyer

Aquest mitjà també ha publicat la primera reacció de l'exrepresentant de Jordan Cashmyer. Un text que reflecteix tot el que volia el seu exagent.

«És un dia increïblement trist, Jordan era una persona dolça i afectuosa. L'última vegada que vam parlar, ella estava bé i semblava estar en un bon lloc mental i físicament. Desitjaria que la gent tingués l'oportunitat de conèixer-la més enllà de les seves lluites», demanava aquest a les seves xarxes socials.

«Sempre li vaig donar suport i estic agraït d'haver tingut l'oportunitat de conèixer-la i treballar-hi tots aquests anys. La vida no sempre va ser amable amb ella, així que ara pot estar en pau», confessava fa unes hores.

Jordan va saltar a la fama després d'aparèixer al reality de MTV 'Embarazada a los 16'

Va ser allà per l'any 2014 quan Jordan Cashmyer va saltar a la fama després de sortir al reality de MTV Embarazada a los 16. En aquest programa, Jordan mostrava la relació amb la seva llavors parella Derek Taylor i la seva filla Genevieve 'Evie' Shae Taylor.

El reality va reflectir la complicada situació de Jordan, que es va haver d'enfrontar al rebuig dels pares per no aprovar la relació amb el seu xicot. Així doncs, la jove va haver de lluitar contra la desocupació i la falta d'un habitatge.

Jordan i el seu xicot, Derek Taylor i la seva filla Evie van mostrar a tothom com era la seva situació el 2014. I és que aquesta era absolutament desesperada, ja que no tenien una llar quan ella estava a punt de donar a llum. Com dèiem, la família de Jordan estava en desacord amb la seva història amb Derek i això li va provocar molts maldecaps a la jove.

Els problemes amb l'alcohol i les drogues de Jordan Cashmyer

Jordan i Derek es van separar després del programa, però no van poder cuidar de la millor manera la seva filla petita. El pare i la madrastra de Jordan van intervenir en aquest assumpte tan delicat i van compartir la tutela amb ell durant molt de temps.

El 2015, Jordan va cedir la custòdia de la seva única filla a la mare de Derek. A més, els problemes de la jove seguirien després del reality, ja que Cashmyer va ser arrestada per possessió de drogues.

Això sí, encara que va tenir greus problemes amb l'alcohol i les drogues, en els darrers temps tot havia canviat. Sembla que Cashmyer va aconseguir reconduir la seva vida i, segons la revista Variety, va celebrar un 2021 sense caure en aquestes addiccions.

Finalment, la mort va sobrevenir a Jordan Cashmyer en les últimes hores. De moment, no s'ha filtrat quines podrien haver estat les causes d'aquesta mort primerenca per a la jove Jordan.