Fotomuntatge d'Isabel Pantoja i Paolo Vasile

Paolo Vasile revela el deute secret d'Isabel Pantoja i ella executa una venjança molt cruel

Isabel Pantoja, segons Julián Muñoz, deu 54.000 euros a una empresa de mobles

Paolo Vasile, conseller delegat de Mediaset, ha donat llum verda a un projecte que ha fet que Isabel Pantoja perdi la paciència. La cupletista més famosa de la premsa del cor travessa un molt mal moment per culpa de Julián Muñoz, la seva exparella.

L'antic alcalde de Marbella és protagonista d'un documental que ha posat sobre la taula secrets bastant foscos.

Fa uns anys, Paolo Vasile va contractar Isabel Pantoja i la va convertir en l'estrella de Telecinco, però la situació actual és molt diferent.

L'empresari italià s'ha adonat que el que realment és interessant per als espectadors és posar la cantant sevillana entre les cordes. El públic segueix de prop el drama familiar dels Pantoja, i les dades d'audiència parlen per si mateixes.

Primer pla d'Isabel Pantoja plorant
Isabel Pantoja travessa un moment delicat | Telecinco

Julián Muñoz reconeix que s'ha beneficiat del càrrec que va tenir com a alcalde de Marbella, però assegura que Isabel també. Suposadament va utilitzar la influència social que tenia perquè una empresa d'antiguitats li cedís uns mobles d'un valor bastant elevat. L'exnòvio de la cupletista assegura que aquesta quantitat pujava als 54.000 euros i que no ha tornat els diners.

Vasile té molt a veure amb els últims cops televisius que ha rebut Isabel, ja que ell és el màxim responsable de Telecinco. La cantant podria haver donat un cop a la taula i, segons el diari 'La Razón', està planejant una venjança força dura. Presumptament ha agafat les regnes de la seva vida i vol reaparèixer públicament, però ho farà a Antena 3.

Paolo Vasile ha demostrat que té un gran talent dins del món del cor, ja que totes les decisions que pren són bastant encertades. Ha pensat que el més rendible era atacar Isabel, i, sense adonar-se'n, ha convertit la resposta d'aquesta en el producte més cotitzat. L'artista no tornarà mai a Mediaset perquè se sent traïda, així que està negociant amb la competència.

Paolo Vasile va convertir Isabel Pantoja en una estrella

L'italià ha donat veu a Julián Muñoz i, conseqüentment, ha autoritzat que es facin públics els secrets d'Isabel Pantoja. L'exalcalde de Marbella assegura que la cantant no ha pagat mai els mobles amb què va decorar un dels seus habitatges. Pel que sembla, va deixar a deure 54.000 euros, malgrat que gràcies a ell li van regalar una infinitat de coses.

Julián assegura que Isabel va comprar un apartament molt luxós a Marbella a meitat de preu, i que tot va ser gràcies al fet que ell fos alcalde. El programa 'Viva la vida' ha entrat en aquest domicili, que actualment ja no pertany a la cupletista, i el públic ha reaccionat. Pantoja va fer una inversió pèssima, ja que, tot i ser un pis exclusiu, és bastant petit.

Vasile s'ha situat al punt de mira. I és que ha autoritzat que a Telecinco s'emeti 'No es la hora de la venganza, es la hora de la verdad', la docusèrie que ha protagonitzat Julián Muñoz i que ha esdevingut el malson d'Isabel Pantoja. La cantant està abatuda, però pretén reunir la força suficient per a parlar en primera persona del que està passant.

Paolo Vasile pren una decisió radical

Segons ha sortit publicat, l'empresari italià està eliminant moltes cares de Telecinco perquè hi ha programes que han baixat d'audiència. És el cas de 'Sálvame', l'èxit del qual sembla que ha desaparegut per sempre. El conseller delegat de Mediaset necessita jugar les seves millors cartes, però ja no podrà comptar amb Isabel Pantoja.

La cupletista, tot i que desperta sentiments oposats, és una cara bastant cotitzada, i qualsevol aparició que faci genera una gran repercussió. No obstant això, considera que Vasile ha estat injust amb ella, així que no farà cap pacte amb ell.