Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Marta Riesco somrient

Marta Riesco va estar amb dos famosos actors abans de conèixer Antonio David

Marta Riesco és la dona del moment

Marta Riesco, reportera i col·laboradora de Telecinco, vol enfocar-se en la seva trajectòria professional i no parlar de la seva vida privada. Tot i que recentment ha concedit unes declaracions per confirmar que està enamorada d'Antonio David, ara ja no vol dir res més.

No obstant això, María Patiño, presentadora de 'Socialité', ha posat a treballar als periodistes del seu programa per aprofundir en la notícia.

I aquests han descobert que Marta Riesco hauria mantingut una relació molt especial amb dos actors força coneguts. Però, el pare de Rocío Flores no hauria d'estar molest, ja que suposadament ell també ha gaudit de força romanços. «Hem descobert que tots dos tenen un ampli currículum perquè tots dos han gaudit de la seva solteria», comenten a Telecinco.

Primer pla d'Antonio David Flores
Antonio David podria desconèixer el suposat passat sentimental de Marta | GTRES

María Patiño vol deixar clar que cap dels seus companys critica la relació entre Marta i Antonio David, sinó que simplement han de satisfer els desitjos del públic i trobar les respostes que tothom busca. Així que, l'equip de recerca de 'Socialité' assegura que Riesco, abans de conèixer l'exmarit d'Olga Moreno, ha estat amb dos actors molt famosos.

La reportera d'Ana Rosa, segons el programa de Patiño, podria haver mantingut un idil·li amb Antonio Velázquez. Així, l'espai ha parlat amb una font de total solvència que assegura que la periodista també ha tingut un contacte estret amb Jesús Castro. Suposadament aprofitava els esdeveniments en què coincidia amb ell per parlar llargament.

Així doncs, Marta està en boca de tots i la veritat és que ella no ha fet res per convertir-se en protagonista de la notícia. Els fans d'Antonio David, que es fan anomenar 'marea blava', l'han rebut amb els braços oberts per donar-hi la cara. Aquest exèrcit ha fet servir les xarxes socials per retreure a 'Socialité' que no hagin aportat proves dels presumptes coquetejos que li adjudiquen a Riesco.

Marta Riesco, al descobert després de sortir el seu secret

Marta Riesco, segons un testimoni que ha descobert María Patiño, suposadament va començar la seva relació amb Antonio David en 2015. «Quan ell és a 'Mujeres y Hombres' comencen, sobre el 2015, ella anava a buscar-lo als hotels d'amagades», revela Isabel Ávila. Recordem que Isabel és una dona que assegura que ha tingut trobades íntimes amb Flores.

Riesco, segons el programa de María, porta molt de temps sortint amb l'exmarit d'Olga Moreno, encara que era una relació secreta. «Demanaven l'esmorzar a l'habitació i allà passaven tot el temps, per això ningú els ha agafat, però ve de lluny», informa Isabel Ávila. Mentrestant, el pare de David Flores ha parlat per intentar callar certs rumors.

L'ex d'Olga assegura que «totes les persones tenen dret a canviar» i estan intentant ser amables amb la premsa. Tot i això, Patiño no confia en aquestes intencions i està convençuda que tot és una estratègia per recuperar pes mediàtic. «Ell surt a la palestra per intentar recuperar el suport, però serà difícil perquè jo no he vist ningú tan egoista», opinava.

Marta Riesco podria haver suportat certes humiliacions

Marta Riesco, seguint la informació de 'Socialité', suposadament s'amagava al maleter del cotxe per poder reunir-se amb Antonio David. Aquesta dada l'ha donada Isabel Ávila, que assegura que també ha estat víctima de les arts amatòries de Flores. Tot i que, també és cert que no ha aportat cap prova de tot el que ha explicat a Telecinco.

Per la seva banda, la reportera d''El programa de Ana Rosa' va revelar que estava disposada a emprendre accions legals contra totes les mentides. I és que exigeix el respecte que es mereix, ja que realment ella no és responsable de res i vol continuar amb la seva trajectòria. De moment, caldrà esperar un temps per veure com evoluciona la història i quins conflictes nous sorgeixen.