Fotomuntatge de María Patiño i Julilán Muñoz

Julián Muñoz va intentar empresonar María Patiño i ella es revenja explicant-ho tot

María Patiño ha revelat a 'Socialité' com és la veritable cara de Julián Muñoz

María Patiño, periodista i presentadora de Telecinco, està cansada d'escoltar les suposades mentides de Julián Muñoz. Recentment, l'exparella d'Isabel Pantoja ha protagonitzat un documental en què s'ha compromès a explicar la veritat, però no està complint el seu propòsit.

I és que, segons sembla, ha sortit a la llum una informació que podria destrossar la carrera mediàtica de l'antic alcalde de Marbella. En concret, María Patiño s'ha quedat sense alè en descobrir que Julián Muñoz assegura que ha canviat el seu comportament amb la premsa.

Però, per la seva banda, la gallega va ser reportera abans de treballar als platós de televisió, per tant, ha patit de primera mà la ira de l'expolític. En un atac de sinceritat ha desvelat que va estar a punt d'entrar a la presó per una condemna completament injusta.

Primer pla de María Patiño
María Patiño va tenir problemes molt seriosos per informar de Julián Muñoz | GTRES

Julián va demandar María fa uns anys i va demanar presó per un suposat delicte que el jutge va desestimar per falta de proves. La presentadora de 'Socialité' va parlar d'aquest succés a la televisió per explicar com se sentia, ja que el cop havia estat força dur. «Estic absolta de la petició de cinc anys de presó que em demanava Julián», va declarar visiblement orgullosa.

Patiño està convençuda que el canvi d'actitud de Muñoz és momentani i que tornarà a carregar contra la premsa d'aquí a uns mesos. Ara li interessa tenir bona fama perquè està col·laborant amb Telecinco, però Patiño pensa que recuperarà el seu mal caràcter. Així, li ha posat a prova enviant-li un equip de reporters de 'Socialité', programa que condueix amb èxit.

Julián s'ha quedat sense alè en veure l'equip de María i ha intentat guardar les maneres per no donar-li la raó. «Cadascú fa la seva feina i a mi tant me fa, però no et contestaré», li ha dit a la reportera de Patiño. Telecinco ha descobert que la nova vida de l'ex d'Isabel Pantoja és completament idíl·lica.

María Patiño descobreix la veritable vida de Julián

María sempre s'ha caracteritzat per ser completament sincera, per això ha mantingut la mateixa línia amb Julián Muñoz. Així, l'any 2017, va concedir una petita entrevista per explicar com se sentia després d'haver derrotat l'antic polític als tribunals. Aquesta victòria encara continua generant polèmica perquè és l'origen de molts conflictes televisius.

«M'ha fet molta pena haver hagut de passar tota aquesta situació. És molt important aquesta notícia per a mi, perquè jo em prenc molt seriosament la meva feina. Em vaig involucrar en excés en el cas 'Malaya'», va declarar Patiño després d'evitar els cinc anys de presó.

Ara, la presentadora de 'Socialité' ha descobert com era la vida que Julián i la seva exdona Mayte Zaldívar portaven a Marbella. «Mayte demanava que l'anomenessin alcaldessa consort i quan entrava demanava que li obrissin la porta», desvelava una reportera del programa. Segons les fonts de Telecinco, l'antic matrimoni era completament altiu i abusava del seu poder.

Julián Muñoz va ser el segon plat d'Isabel Pantoja

Tot i això, María Patiño s'ha quedat sense alè després d'escoltar la informació que tenia preparada una de les reporteres. Aquesta periodista ha parlat amb una persona que coneix com va ser la història d'amor veritable entre Isabel Pantoja i l'exalcalde de Marbella. Suposadament la 'tonadillera' no va posar l'ull sobre Julián, sinó que era el seu segon pla perquè ella estava interessada en un prestigiós empresari.

Patiño desconfia de les bones intencions de Muñoz i els ha recordat als espectadors del seu programa que ella va patir molt per culpa seva. Així que no creu que l'antic polític sigui amable amb la premsa, simplement està interpretant un paper. Assegura que quan finalitzi el documental que està protagonitzant a Telecinco, recuperarà el seu fort temperament.