Primer pla d'Isabel Pantoja mirant cap amunt

«No va ni plorar»: Revelen com va ser la nit en què van detenir Isabel Pantoja

La cupletista va reaccionar d'una manera molt singular

Isabel Pantoja torna a ser al punt de mira de la premsa. El motiu és que Julián Muñoz, la seva exparella, ha estrenat la seva docusèrie, 'No es la hora de la venganza, es la hora de la verdad'.

 

En aquesta producció, el que va ser alcalde de Marbella parla d'aspectes íntims i de l'obsessió que tenia amb la cupletista. I fins i tot fa referència a la dura situació que va fer que tots dos acabessin a la presó.

Precisament sobre aquesta última qüestió, al documental hi ha intervingut Pepi Valladares, que va treballar molt de temps amb l'artista. Ho ha fet per a explicar com va ser el moment en què van detenir la mare de Kiko Rivera.

Pepi Valladares, extreballadora d'Isabel Pantoja
Pepi Valladares va ser testimoni de la detenció d'Isabel Pantoja i n'ha donat detalls sucosos | Twitter

Els detalls de la detenció d'Isabel Pantoja

Una de les imatges més impactants sobre Isabel Pantoja que tenim gravada a la ment és el moment en què va aparèixer emmanillada. I a la docusèrie de Julián Muñoz s'ha incidit sobre això.

En concret, ha estat Pepi qui ha explicat com la policia va detenir la cantant a La Pera, la casa que tenia a Marbella. Valladares, que va ser testimoni del moment, comença dient: «Aquella nit, ella ja anava amb pijama. Ja havien sopat i la nena era al llit. El Kiko hi era aquella setmana, però havia sortit».

«Al moment d'anar-se'n ell, van tocar el timbre, i ella em va dir: "Deu ser el Kiko, que es deu haver deixat alguna cosa". Trec el cap, i era la policia. Em vaig quedar sense saber què fer. Ho vaig dir a l'Agustín i em va comentar que trucaria a la Graciella, l'advocada».

Captura de Pepi Valladares parlant a 'Sábado Deluxe' i de la detenció d'Isabel Pantoja
Pepi Valladares ha explicat com van detenir Isabel Pantoja | Telecinco

En aquest punt, afegeix: «No em pensava que això arribaria a passar. Entren un home i una dona amb un document on diu que l'han de detenir. I la Isabel diu: "Això no pot ser. He de parlar amb el meu advocat”».

«Al jardí hi havia dos agents més. No hi havia registre. El registre només es va fer amb la detenció del Julián».

Primer pla d'Isabel Pantoja plorant
Isabel Pantoja es va quedar en xoc | Telecinco

Pepi continua relatant el mal tràngol que Isabel va viure aquella nit. I destaca que la cupletista semblava impertèrrita: «No va ni plorar; estava com en xoc. Llavors vaig pujar amb ella a l'habitació perquè es canviés, i la dona policia també va pujar».

«Li vaig donar la roba i la vaig ajudar a vestir-se. L'agent li va dir que no es podia endur res, només el DNI, i va ser aleshores quan la Isabel li va demanar si podia agafar una pastilla relaxant que necessitava. Se la va ficar a la butxaca, i jo li vaig donar una manteleta, però la policia em va dir que no».

Isabel Pantoja va donar unes indicacions molt sorprenents a Pepi Valladares

Després d'explicar com va lsabel Pantoja va fer front a aquest moment tan complicat, la que va ser treballadora seva fa esment d'una cosa totalment inespèrada. Explica que, simplement amb la mirada i un gest, la cupletista li va assenyalar l'armari de la seva habitació, on «hi havia una bossa beix, i dins hi tenia diners».

«Jo també estava en xoc. Volia protegir-la i ajudar-la. No vaig pensar ni en el que estava fent. Avui no ho faria. Vaig agafar els diners i me'ls vaig guardar mentre la dona policia se l'emportava».

Pepi confessa que, després d'amagar els diners, s'ho va passar molt malament. «Quan baixava les escales, em tremolaven les cames, perquè sabia que hi havia quatre policies», recorda.

I finalment, diu: «Van detenir la Isabel i la van fer entrar al cotxe, i jo vaig pujar a l'altre cotxe, que va sortir darrere. En aquell moment, vaig trucar a la Teresa, que era una fan i amiga de Pantoja, i li vaig explicar el que havia passat. Ella va venir des d'Algesires i es va emportar els diners».