Primer pla d'Iker Casillas de mig perfil

Iker Casillas i el caprici d'1,4 milions d'euros que el separa encara més de Sara Carbonero

Iker Casillas ha fet una inversió que no ha deixat indiferent ningú

Iker Casillas és un dels esportistes més estimats de la crònica social, ja que la seva trajectòria és impecable i no ha tingut mai cap conflicte. Ha estat casat amb la periodista Sara Carbonero i junts es van convertir en una parella força atractiva per als mitjans. Malauradament, però, van separar-se i molts periodistes volen descobrir què ha passat realment entre ells.

Iker Casillas, segons ha sortit publicat, ha parlat amb el seu entorn perquè siguin extremadament discrets. No vol que la seva vida privada estigui en boca de tothom i sap que la millor manera d'aconseguir-ho és abaixar la guàrdia fins que passi la tempesta. L'única cosa que han confirmat les dues parts, tant Iker com Sara, és que la separació es va produir en termes amistosos.

Sara Carbonero en un photocall de Calzedonia
Sara Carbonero no vol tenir problemes amb Iker Casillas | GTRES

Sara Carbonero va decidir agafar les regnes de la seva carrera periodística per superar el fracàs sentimental i està tenint molt èxit. En el terreny personal també ha tingut sort, ja que ha tornat a trobar l'amor als braços del cantant Kiki Morente. Però aquest fet suposadament l'ha convertit en enemiga de Casillas, que no s'ho hauria pres bé.

Fonts properes a la família asseguren que Carbonero no té cap problema amb el seu exmarit, encara que potser no expliquen la veritat. I és que són molts els paparazzis que han seguit l'antiga parella els que garanteixen que tenen problemes des de fa temps. Tot i que és cert que estan intentant ser cautelosos, no ho és que no existeixi cap diferència entre ells.

Iker Casillas, per la seva banda, ha donat carpetada als rumors que circulen a la premsa del cor centrant-se en la seva faceta d'empresari. Segons publica el diari 'El Confidencial', s'ha comprat un edifici d'1,4 milions d'euros que l'ha convertit en l'home del moment. En aquest pretén traslladar-hi la seu de tots els seus negocis, ja que l'únic que vol és centrar-se en la seva feina.

Iker Casillas triomfa al mercat immobiliari

Iker Casillas ha demostrat que té un gran talent per al món empresarial, especialment dins del mercat immobiliari. Fonts de total solvència asseguren que ha ingressat grans quantitats de diners als seus comptes bancaris gràcies a la seva destresa. És propietari de diversos immobles, naus i edificis que estan valorats en quantitats astronòmiques.

Sara Carbonero continua al marge dels negocis del seu exmarit, però ella també està actuant d'una manera intel·ligent. Treballa de presentadora en un programa de ràdio que cada vegada té més oients, ja que la periodista gaudeix d'una gran estrebada mediàtica. Evidentment no genera els mateixos ingressos que l'antic futbolista, però pot viure d'una manera força còmoda.

L'ex de la presentadora acaba de comprar un edifici de 900 metres sobre una parcel·la de 2.000 i pretén fer-hi negoci. Segons 'El Confidencial', ha pensat instal·lar-hi la seu de totes les seves empreses. Així que, en els propers mesos estarà centrat en la seva trajectòria professional, cosa que el distanciarà encara més de Carbonero.

Iker Casillas i el seu gran problema amb Sara Carbonero

Iker Casillas va ser batejat per la premsa del cor com a 'el gendre perfecte', ja que ha demostrat que és educat i amable amb tot el seu entorn. Alguns experts corroboren el bon caràcter de l'exfutbolista, alhora que asseguren que també té un costat fosc. Suposadament dedica molt temps a la seva vida laboral i aquí van començar els seus problemes amb Sara.

Casillas ha fet una gran inversió, però tot fa pensar que l'estratègia que ha seguit és perfecta. Ara el seu patrimoni compta amb un nou actiu que possiblement farà augmentar el seu valor amb el pas del temps. A més, la seva activitat empresarial promet millorar, ja que estarà concentrada en un mateix edifici.