Primer pla d'Olga Moreno

Les tres germanes d'Olga Moreno preparen la venjança contra Antonio David Flores

La família d'Olga Moreno, en concret les seves tres germanes, han parlat després dels embolics amb Antonio David

Olga Moreno no està passant per un moment gens fàcil. Després de guanyar 'Supervivientes' prometia ser feliç amb Antonio David Flores, a qui considerava l'home de la seva vida. Però el que li ha vingut a sobre ningú ho esperava.

És cert que hi havia rumors d'infidelitat rondant al voltant del matrimoni des de feia temps, i finalment s'ha acabat trencant a ulls de tot el món després de la portada que la revista 'Lecturas' ha publicat aquesta setmana.

En ella, es confirma que Antonio David Flores manté actualment una relació sentimental amb Marta Riesco, una jove ja coneguda perquè és una de les periodistes i reporteres que formen part de l'equip d''El programa de Ana Rosa'.

Però el més destacable, per estrany que sembli, és que cap de les parts més importants involucrades en aquesta història sabien res. Ni Olga Moreno ni Rocío Flores, amb qui l'exguàrdia civil assegura tenir una confiança molt estreta.

Hores de tensió després de la publicació d'aquesta notícia que es van resumir a la confirmació de tots dos a través de diversos mitjans de comunicació. El que va suposar, encara més, un autèntic enrenou mediàtic.

Marta Riesco i Antonio David Flores
Marta Riesco i Antonio David Flores ja viuen junts | Catalunya Diari

Des de llavors, els mitjans de comunicació s'amunteguen a les portes de casa de cadascun dels afectats, entre els quals hi ha Olga Moreno i Rocío Flores.

Fa dies que Olga Moreno assegura no voler donar cap tipus de declaració sobre aquest tema, i fins i tot s'ha arribat a insinuar que estaria pensant a demanar ajuda professional per superar aquest sotrac.

La seva família està preocupada i no ha dubtat a sortir del seu anonimat per defensar-la. Així, sembla que les tres germanes d'Olga Moreno han preparat la venjança contra Antonio David i les seves declaracions no han deixat indiferent ningú.

Parlen les tres germanes d'Olga Moreno

La germana d'Olga Moreno, Silvia, ha estat la primera a opinar públicament a través de les xarxes socials només fer-se pública la relació d'Antonio David amb Marta Riesco.

«La decepció és una emoció que es desperta en una persona en incomplir-se una expectativa construïda, generalment al voltant del comportament d'una altra persona o en relació amb algun esdeveniment», escrivia. I acabava la seva reflexió confessant com se sent: «no és enuig, és decepció i això és pitjor», concloïa.

Unes paraules que va explicar en directe, despenjant el telèfon per a 'El programa de Ana Rosa', i assegurant que no té rancúnia cap a Antonio David. Per a ella, el que és primordial en aquests moments és mantenir una relació «cordial pel bé dels seus nebots».

Imatge d'Olga Moreno acompanyada de la seva mare i les seves dues germanes
Olga Moreno, la seva mare i dues de les seves germanes, Rosa i Arancha | Europa Press

Però Silvia no ha estat l'única que ha parlat. Tot i el silenci de Rosa Moreno, Arancha, una altra de les germanes d'Olga, no va tenir més remei que parlar. Increpada per les càmeres només arribar a la casa dels seus pares, molt concisa, va confessar als reporters que en aquests moments estan «tots bé».

Ara la pregunta és, tindrà Olga Moreno prou força per parlar un cop passi tot aquest tsunami? Doncs, de moment, la que sí que ho ha fet ha estat Rocío Flores. Fidel a la seva col·laboració a 'El programa de Ana Rosa', va aparèixer allà unes hores després de fer-se pública la relació del seu pare amb la periodista.

Rocío Flores, plorant, a 'El programa de Ana Rosa'.
Rocío Flores explica com se sent darrere dels últims escàndols del seu pare | GTRES

A plató i en directe, va confessar sentir-se abatuda i sense saber què dir, encara que va deixar clar que la seva relació amb Marta Riesco, a qui encara considera la seva amiga, segueix intacta.

En aquell moment, va rebre en directe la trucada de la seva Oa, a qui estima amb bogeria malgrat el procés de separació en què es troba amb el seu pare. Entre elogis, totes dues van deixar molt clar que seguiran unides, passi el que passi. Però què passarà ara? Aquesta és la gran incògnita.

L'única que no ha donat cap declaració sobre això és Rocío Carrasco, que es troba immersa en l'enregistrament del seu segon documental, 'En el nombre de Rocío'.