Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Paz Padilla somrient

Paz Padilla deixa els seus companys sense paraules després d'anunciar mesures

Paz Padilla ha donat un cop de puny sobre la taula i ha fet un avís important

Paz Padilla, humorista i presentadora, s’ha convertit en un una persona bastant popular, però aquest atreviment genera grans polèmiques. L’andalusa es converteix contínuament en protagonista d’escàndols que no deixen indiferent a ningú. En les últimes hores ha pres una decisió per mantenir-se al marge dels problemes que no li fan cap bé.

Paz Padilla ha passat per un moment força complicat: ha hagut de superar la defunció del seu marit Juan Antonio Vidal. La humorista ha après que la mort és «una cosa natural» que abans o després es presentarà al camí de tothom. Vol que el seu cas sigui un exemple perquè les persones que estiguin a la mateixa situació no pateixin tant com ha patit ella.

Paz Padilla amb cara seriosa
Paz Padilla s'ha convertit en una cara força polèmica dins i fora de Telecinco. | Gtres
 

Paz acostuma a protagonitzar escenes força polèmiques al parlar de conflictes diversos que pretén solucionar d’una manera senzilla. La presentadora assegura que «l’amor ho pot tot» i recomana destacar els sentiments positius. Tanmateix, els espectadors de Telecinco estan cansats de sentir sempre el mateix discurs i han donat un cop de puny sobre la taula.

Padilla està en boca de tothom perquè una coneguda revista ha publicat una notícia que afecta la seva trajectòria professional. Suposadament, Paolo Vasile, conseller delegat de Mediaset, està pensant a acomiadar a l’humorista de Telecinco. Abans que sigui massa tard, Paz ha pres una decisió amb la qual pretén protegir-se dels seus detractors.

La presentadora de Sálvame s’ha negat a què la premsa pugui fer servir les imatges que ella publica al seu compte d’Instagram. Curiosament, és una activitat bastant recurrent a l’espai vespertí que condueix a Telecinco. Padilla ha consultat amb una advocada i ha descobert que està en el seu dret de no compartir les seves publicacions amb la resta de mitjans.

Paz Padilla toca fons i intenta ressorgir

Paz sempre ha sigut una persona molt estimada, ja que el seu sentit de l’humor ha travessat fronteres i és coneguda a tot el país. El problema és que en els últims anys està força exposada i això ha aconseguit que cada cop tingui més enemics. Hi ha molta gent que fa servir les fotografies que publica al seu Instagram per intentar fer mal i ella vol ficar punt final al seu patiment.

La presentadora ha enviat un missatge que, com no podia ser d’una altra manera, està generant un veritable caos. «A partir d’ara no dono el meu consentiment a ningú perquè utilitzi imatges meves d’Instagram», anuncia a Sálvame. El més curiós és que aquest programa és el primer que s’aprofita del material que els famosos publiquen a les seves xarxes socials.

Padilla no entén de raons i ha pensat que el millor per ella és protegir-se dels seus enemics virtuals. Vol continuar informant els seus seguidors de tot el que fa, però no consent que els seus detractors facin servir aquestes publicacions per generar odi. Ella té un gran sentit de l’humor, però clarament els últims mesos no està passant per un bon moment.

Paz Padilla podria haver enfadat Paolo Vasile

Paz té una relació força controvertida amb els seus companys de Sálvame perquè mai ha encaixat del tot a l’equip. Fonts properes asseguren que està lluny del món del cor i per aquest motiu se sent estranya a Telecinco. Tanmateix, s’ha guanyat la confiança de Paolo Vasile, el màxim responsable de la cadena, malgrat que això podria canviar per sempre.

Padilla, segons publica el mitjà digital Informalia, ha alterat a Paolo Vasile perquè els seus discursos són cada cop més polèmics. Fa setmanes va assegurar que les vacunes per frenar la covid no servien per res. Atreviments com aquest podrien acabar amb la carrera mediàtica de l’humorista.