Álex Lequio a un esdeveniment de ‘PETrificante’ a Madrid (31-10-19)

Carolina Monje ho té clar: torna a Barcelona després de la mort d'Álex Lequio

La jove ha tornat a Barcelona amb la seva família

Carolina Monje, la que va ser fins a l'últim moment la parella del difunt Álex Lequio, s'ha volgut mantenir sempre al marge de la vida pública. La jove s'ha deixat veure en contades ocasions per la premsa, com per exemple quan acompanyava a l'Álex a l'hospital de Barcelona on rebia el tractament per la seva malaltia. Carolina va reaparèixer als mitjans després de conèixer la fatal notícia, acompanyant a Ana Obregón i Alessandro Lequio a l'enterrament del seu fill. 

Carolina també va voler acomiadar-se de l'Álex a través de les xarxes socials, amb un missatge molt emotiu i punyent. Poc després la jove va eliminar el seu perfil d'Instagram, i ara ha estat fotografiada tornant a Barcelona, on l'espera la seva família. 

Acompanyada pel seu germà

Segons publicava la revista 'Hola' aquest dimecres, la jove es va desplaçar fins al pis que compartia amb Álex Lequio al barri de Salamanca (Madrid) per recollir les seves coses. En aquests moments tan durs va estar acompanyada del seu germà Fernando, amb qui està molt unida

Fernando Monje és un gran apassionat de l'automobilisme, i amb només 12 anys va començar a competir al kàrting. Dos anys després, el 2007, ja participava en competicions internacionals, i el 2009 va debutar a la Formula Academy i a la F3, on va guanyar l'Open de Catalunya. Tot i ser una promesa en aquest àmbit, el jove va abandonar el motor per dedicar-se al sector immobiliari

Família d'emprenedors 

El seu pare, Ferran Monje, és una figura molt popular en els cercles financers, ja que és el propietari de l'hotel boutique 'La Torre del Canónigo' d'Ibiza, del qual Carolina n'és la directora des del 2017. «Sempre hem procurat que els nostres hotels siguin alguna cosa més que un lloc on dormir. Per això apostem pels establiments amb història, tant a Ibiza com a la Costa Brava, on dirigim 'El Convent de Begur'», explicava l'empresari en una entrevista publicada per 'Factoria Prisma'. 

L'àvia materna de la jove, Josefina Vicario, va ser cirurgiana i pionera en la medicina estètica a Espanya, sent la creadora de 'Clínicas Vicario'. Amb quatre centres a Barcelona, Madrid, València i Mallorca, l'empresa ja compta amb quatre dècades  d'experiència i han passat per les seves mans celebrities com Elizabeth Taylor, Ursula Andress o Rainiero de Mónaco. 

Currículum brillant

Carolina Monje va estudiar Administració i Gestió d'empreses a la Universitat de Derby (Regne Unit), i posteriorment va fer un màster en Administració i Gestió d'Hotels a la CMH Academy, un prestigiós centre d'estudis amb seu a París i Londres. A més a més, parla perfectament castellà, català i anglès, i té coneixements bàsics de francès i italià. 

Ara la jove ha muntat la seva pròpia empresa, una botiga online de roba femenina que va inaugurar a principis d'aquest any. Carolina ha apostat per oferir uns dissenys frescos i juvenils per ocasions formals o moments de més oci, i destacava un caràcter mediterrani en la seva primera col·lecció. Carolina anunciava que el 3% del valor de cada compra aniria destinat a l'ONG que escollissin les seves clientes entre les tres opcions que ella plantejava: l'Associació Espanyola Contra el Càncer, una protectora d'animals (SPAC), o Greenpeace.