Sónsoles Onega muy sonriente

El descuit de Sonsoles Ónega que ha agafat tothom per sorpresa a 'Supervivientes'

Hi ha comentaris de tot tipus a les xarxes socials

Aquesta nit se celebra la gran final de 'Supervivientes'. D'aquí que avui, a partir de les 22 hores, ja puguem conèixer qui es proclama guanyador d'aquesta edició 2020, la més extrema de tota la història del reality. Ana María Aldon i Rocío Carrasco optaran sí o sí al premi final i a elles s'unirà Jorge  o Hugo Sierra, després que l'audiència expulsi un dels dos, ja que són els nominats.

Una vegada que el públic es decanti per un d'ells començarà el compte enrere per saber el nom del vencedor. Moltes són les enquestes que existeixen al respecte i en cadascuna d'elles destaca un concursant per sobre dels seus companys, de manera que és difícil vaticinar qui serà el triomfador.

«A mi m'agradaria que guanyés una dona»

No obstant això, hi ha internautes que han entès unes paraules de la presentadora i periodista Sonsoles Ónega, que pròximament estarà al capdavant del reality 'La casa fuerte' de Telecinco, com un avançament de què succeirà aquesta nit. En concret, aquella, en una entrevista que ha concedit a la revista '¡Hola!' amb motiu de la publicació del seu últim llibre ('Mil besos prohibidos'), ha manifestat que «A mi m'agradaria que guanyés una dona, però el que l'audiència decideixi estarà bé».

En concret, aquest comentari ha fet que hi hagi espectadors que han considerat que el mateix deixa palès que tot està arreglat i que, possiblement, la triomfadora de l'edició sigui Rocío Flores, que ha estat criticada pel seu favoritisme des que va començar el concurs.

Ana María Aldon i Rocío Flors a 'Supervivientes'
A Ónega li agradaria que guanyés Ana María Aldon o Rocío Flores | Telecinco

No obstant això, hi ha qui creuen que encara no està tot dit. I bona mostra d'això són les xarxes socials on els teleespectadors estan deixant els teus missatges exposant qui els agradaria que guanyés i per què. Bon exemple d'això són comentaris com ara «Jorge guanyador», «M'agradaria que guanyés Rocío o Ana María perquè han estat unes lluitadores» o «Menys Hugo qualsevol dels altres tres seria un bon vencedor».