URGENT

🚨 Espanya no aixeca el cap: més de 36.000 nous contagis i 591 defuncions

Cop definitiu de David Flores a la seva mare, Rocío Carrasco

María Teresa Campos ha posat cullerada al conflicte familiar

Rocío Flores i el seu germà David Flores
María Teresa Campos ha posat cullerada al conflicte familiar | Instagram

La guerra familiar entre Rocío Carrasco i els seus fills, David Flores i Rocío Flores, no aconsegueix afluixar-se. Després d'anys sense parlar-se, ara el seu conflicte està una altra vegada en el focus mediàtic per ‘culpa’ de la presentadora María Teresa Campos, qui recentment s'ha posicionat a favor de Rocío Carrasco.

I és que la veterana presentadora no acostuma a quedar-se callada, per la qual cosa, arran de l'‘Hormigas blancas’ dedicat a la cantant Rocío Jurado, la matriarca de les Campos va concedir una entrevista a ‘Sálvame’ per parlar sobre la difunta artista i va aprofitar per llançar algunes indirectes a la seva família.«A Rocío Jurado no li hauria agradat veure el que està passant en la seva família, perquè Rocío no ha arribat a veure el que la seva filla ha viscut i continua vivint. Si existeix alguna cosa, jo des d'aquí li dic: 'Rocío, aixeca el cap i algun dia es farà justícia amb la teva filla'», manifestava sense contenció.


Les reaccions dels fills, Rocío i David

Les paraules de María Teresa no han estat ben rebudes pels fills de Rocío Carrasco, que han decidit contestar, cadascun amb el seu estil. Rocío Flores entrava en ‘Sálvame’ per telèfon i es mostrava molt contundent amb la presentadora: «A casa meva, des de molt petitona m'han ensenyat a respectar i tenir educació per les persones més grans que jo, i per això prefereixo mantenir-me al marge i no opinar sobre això», assegurava. Però, què passa amb David Flores? El petit de la família també ha contestat, a la seva manera.


David Flores ha optat pel silenci. Està molt unit a la seva família i habitualment, quan salta la polèmica del conflicte amb la seva mare, sempre opta per un silenci molt significatiu, i és que a vegades les paraules sobren i la indiferència és la millor arma.Una indiferència que continua mantenint amb la seva mare, Rocío Carrasco, i que ha de doldre molt a aquesta, perquè, si bé Rocío Flores ha manifestat per activa i per passiva que vol un acostament cap a ella, sembla que David Flores no pensa el mateix.


Comentaris

envia el comentari