Mila Ximénez revela en directe a 'Sálvame' els primers resultats mèdics

La col·laboradora va tornar ahir al programa

Imatge de Mila Ximénez en una sessió de fotos per una revista
Mila Ximénez tornava ahir al plató de 'Sálvame' per parlar de la seva salut | Twitter (@lecturas)

Ahir dimarts Mila Ximénez tornava al seu lloc de treball i ho feia tot responent les preguntes que Jorge Javier Vázquez li feia sobre el càncer que pateix. La col·labora de 'Sálvame' va anunciar la seva malaltia durant el confinament i ha estat uns mesos allunyada de la feina i del focus mediàtic per poder sotmetre's al tractament i recuperar-se.

Així doncs, Ximénez va explicar al plató de 'Sálvame' que ahir al matí va assistir a la clínica on l'estan tractant, acompanyada de la seva inseparable amiga, Belén Rodríguez, per realitzar-se una prova que servirà per saber si estar remetent o no el mieloma que té.

En la visita el metge també li va plantejar els dos escenaris que la col·laboradora es podia trobar. En primer lloc, es podria donar el cas que el mieloma s'hagués fet més gran o s'hagués desplaçat quelcom que hauria empitjorat l'estat de salut de la periodista. Al contrari, el segon cas és més esperançador, ja que aquest implicaria que el mieloma ha mantingut la seva mida o ha disminuït. Finalment Mila afirmava a Jorge Javier que el seu cas havia estat aquest últim.

Segons explicava ahir la mateixa protagonista en directe a 'Sálvame', el metge li havia dit que les proves realitzades havien anat bé. És per això, que el metge li va confirmar que les taques no s'havien mogut de lloc i que, a més, la seva mida havia disminuït una mica. Una notícia que ha celebrat Mila Ximénez i també els seus companys de programa després que ella ho hagi fet públic.

Tornada momentània a la feina i al plató

La col·laboradora de 'Sálvame' encara no ha acabat el tractament i és que, tal com explicava ahir en directe a Telecinco, encara li queden tres sessions de quimioteràpia per endavant. No obstant això, Mila Ximénez ha decidit tornar a la feina i incorporar-se al plató del programa. Tot i que ho farà només durant cada dia d'aquesta setmana perquè a partir del pròxim dilluns s'haurà de realitzar noves proves i haurà d'allunyar-se novament de la feina.


Comentaris

envia el comentari