Paz Padilla al plató de 'Sálvame'

Paz Padilla diu prou i s'enfronta a la persona que ha trencat el seu dol

La presentadora va dedicar unes paraules contundents a un paparazzi que la va fotografiar amb la seva filla

La vida de Paz Padilla ha donat un autèntic gir durant aquest 2020. La presentadora està afrontant el pitjor moment de la seva vida després de la defunció del seu marit.

La mala sort ha trepitjat la vida de la còmica, que a més de perdre l'amor de la seva vida, també ha hagut de lamentar la mort de la seva mare i la seva sogra. El passat 19 de juliol, el marit de Paz Padilla, Antonio Vidal, va morir als 53 anys a conseqüència del tumor cerebral que li van diagnosticar l'any 2019. Després d'aquesta terrible pèrdua, Pau va decidir recordar al seu marit a través de les xarxes socials.

La presentadora de 'Sálvame' ha passat tot el mes d'agost en Zahara de los Atunes (Cadis) al costat de la seva única filla, Anna Ferrer. Aquest lloc representa molt per a ella, ja que en aquesta localitat es va retrobar amb el seu marit molts anys després del seu primer romanç.

Paz Padilla ha passat el dol allà, gaudint al costat de la seva filla de les platges, amb l'objectiu d'evitar als mitjans. L'única cosa que la còmica ha pretès és trobar pau i tranquil·litat per a intentar afrontar aquest terrible tràngol de la millor manera possible.

Malauradament, el dol es va veure interromput fa uns dies per la publicació als mitjans de comunicació unes imatges seves al costat de la seva filla i la seva parella a la platja. Aquesta filtració d'imatges no ha agradat gens a la presentadora.

El missatge més contundent de Paz Padilla

«Vull donar-te les gràcies per la teva bondat, Tino Torrubiano, i a tots els que t'envolten, Espero que algun dia tinguis compassió de mi, serà senyal que tindràs amor en el teu cor», va escriure en les seves xarxes socials. Aquest missatge el va esborrar poc temps després en veure el gran renou que s'havia format en la xarxa social. D'aquesta manera, Paz Padilla s'ha enfrontat a aquest paparazzi, que ha intentat trencar el seu dol.

La presentadora està passant el pitjor moment de la seva vida com és lògic. L'única cosa que ha demanat és respecte i tranquil·litat, quelcom sembla que no ha tingut després de les fotografies que els han fet a ella i a la seva filla. Encara no se sap quan tornarà a la televisió, però el que és segur és que Paz tornarà amb la millor dels somriures i li dedicarà tots els seus èxits al seu marit.