Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
El rei Felip VI, la reina Letícia, la princesa Eleonor i l'infanta Sofia de vacances a Mallorca

A Elionor li toca triar: el pas que li toca fer i pot canviar-li el futur

Elionor i Sofia tornen a l'escola aquest mes
El rei Felip VI, la reina Letícia, la princesa Eleonor i l'infanta Sofia de vacances a Mallorca
La princesa Elionor cursa enguany l'últim curs de l'ESO | Cedida

Aquest mes arriba la tornada a l'escola motiu pel qual la princesa Elionor i la infanta Sofia s'estan preparant per començar aquest nou curs. Un any que es presenta molt diferent a causa de la crisi sanitària que ha provocat la pandèmia del coronavirus.

Elionor i Sofia començaran les classes esglaonadament, és a dir, la primogènita dels reis iniciarà el seu últim curs de secundari el pròxim dimecres 9 de setembre mentre que la seva germana ho farà el dia 18. Però aquesta no és l'única diferència, ja que la infanta Sofia tindrà un curs completament presencial al col·legi Santa Maria dels Rosers mentre que la princesa haurà de combinar les classes presencials amb les telemàtiques.

Elionor haurà de prendre una important decisió

La princesa s'enfronta a l'últim any de l'ESO i, per tant, la filla gran de Felip VI i Letícia haurà de decidir quin és el pròxim pas que donarà en la seva educació. Segons sembla, Elionor voldria cursar batxillerat motiu pel qual haurà de triar entre ciències socials, naturals, humanitats o arts. Aquesta última modalitat l'ha incorporat el col·legi aquest any com a novetat. A més, el centre Santa Maria dels Rosers ha assenyalat que els estudiants hauran de triar uns llibres concrets que dependran de la modalitat que escullin.

Tot i que es tracta d'una decisió molt important, Elionor encara té tot el curs per davant per prendre la decisió. Així doncs, la princesa d'Astúries s'haurà de centrar a acabar la secundària i també, tal com ha fet durant aquest estiu, en realitzar les seves responsabilitats com a futura hereva de la corona.

Elionor ha demostrat durant aquest any que està més que preparada per la corona. De fet, durant l'estada que la família reial ha fet a Palma de Mallorca, la gran de les filles dels reis ha format part de l'agenda oficial. A Palma, Elionor i Sofia van visitar les aules d'un centre que té com a objectiu millorar la qualitat de vida i el nivell formatiu dels joves de Sant Roca i les dues van poder parlar amb alguns dels nens que formen part d'aquest projecte.