Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
El rei Felip VI, la reina Letícia, la princesa Eleonor i l'infanta Sofia de vacances a Mallorca

Nova boda real a la vista: El familiar de Felip VI que passarà per l'altar

La família ha fet pública la notícia a través d'un comunicat oficial

El príncep Felip de Grècia i Nina Nhor davant el mar
El príncep Felip de Grècia i Nina Nhor anuncien el seu compromís | Casa Reial Grega

Tot i els difícils temps que estem vivint a causa de l'epidèmia del coronavirus, l'amor ha continuat el seu curs i ha arribat fins a la monarquia grega. El príncep Felip, cinquè fill de Constantí i Anna Maria, i cosí de Felip VI, es casarà amb la seva xicota Nina Flohr.

La parella va començar la seva relació el passat 2018 després d'haver coincidit en diversos actes socials a Londres i Nova York. Un cop es va fer pública la seva relació, la parella es va convertir en una de les més atractives de l'alta societat internacional.

La notícia s'ha fet pública a través d'un comunicat

El departament de premsa de l'oficina del rei hel·lè ha estat l'encarregat de fer pública la notícia a través d'un comunicat oficial. En ell però no s'han compartit gaires detalls sobre el futur enllaç i, per tant, es desconeixen la data i el lloc triats per a la celebració.

«Les seves Majestats el rei Constantí i la reina Anna Maria estan encantats d'anunciar el compromís del seu fill menor, el príncep Felip, amb Nina Nastassja Flohr, filla de Thomas Flohr i Katharina Flohr. Nina i Felip es van comprometre a l'illa d'Ítaca, a Grècia, a començaments d'aquest estiu. Els detalls del seu enllaç es donarà a conèixer al seu degut temps».

El comunicat anava acompanyat de dues fotografies del futur matrimoni fetes pel príncep Nicolau, un dels germans grans de Felip. De fet, fa uns dies celebrar 40 anys de matrimoni amb la seva dona, Tatiana, i ho feien en una festa d'allò més divertida.

Un reduït grup de membres de la reialesa

La notícia és molt recent i per aquest motiu encara no s'han donat a conèixer tots els detalls sobre l'enllaç. No obstant això, tot sembla indicar que a l'esdeveniment assistiria un grup molt reduït dels membres de la reialesa, entre els quals no faltarà la Família Reial espanyola, ja que Constantí és el germà de la reina emèrita, Sofia.

Felip però a part d'estar emparentat amb la monarquia espanyola, també ho està amb la de Gran Bretanya, Dinamarca i Hannover. Els convidats que vindran per part de la seva futura dona també seran persones conegudes, ja que Nina Flohr és l'hereva de la companyia de jets privats que va fundar el seu pare, Vista Jet.