Imatge de la Família Reial

La declaració d'amor que ha fet saltar les alarmes a la Família Reial: «Encara l'estimo»

Torres i Froilà van mantenir una famosa relació durant els últims anys

Mentre que Froilà, suposadament, es troba coneixent a Miriam Saavedra, la seva exparella Mar Torres sembla haver trobat l'amor de nou després d'una sonada i duradora relació amb el nét del rei emèrit.

Pel que sembla, l'hereva de l'imperi de 'El Pozo' sembla estar il·lusionada de nou amb un jove anomenat José Hernández, amb el qui últimament se la veu molt unida en les xarxes socials, on acostuma a pujar 'stories' sobre la seva vida privada. 

Mar Torres presumeix de nova parella a les xarxes

En la seva última publicació, Mar Torres compartia una imatge amb un osset de peluix amb un 't’estimo', un ram de roses vermelles, una caixa de bombons i una tassa amb la frase «tinc la millor núvia del món» que deixa clar que la jove es troba novament enamorada.

José Hernández, nova parella de Mar Torres, en una fotografia compartida a l'Instagram d'ella
Mar Torres ha presumit en algunes ocasions de nova parella, com per exemple amb aquesta imatge mentre es trobaven sopant | Instagram @martorresss

Malgrat que la influencer és molt coneguda en xarxes socials  i ara mateix es troba de plena actualitat a causa del gran canvi físic que ha experimentat en els últims mesos, la seva nova parella José Hernández sembla voler mantenir-se fora de perill la seva vida privada. El jove, al contrari que la seva noia, té el perfil d'Instagram tancat, per la qual cosa no se sap res d'ell més enllà d'allò que ens mostra Mar Torres.

Mar Torres sobre Froilà: «El continuo estimant moltíssim»

Malgrat haver trobat de nou l'amor, Mar Torres sembla no haver oblidat del tot al fill de la infanta Helena. El fet de voler obrir-se camí amb influencer, i d'haver-se sotmès a diversos retocs estètics amb tan sols 22 anys, semblen no haver agradat massa a Froilà, qui decidia posar fi a la seva relació amb ella després d'una petita crisi durant el confinament.
 

Tots dos finalitzaven la seva relació com a amics, encara que Mar Torres continua mostrant la seva feblesa cap al nét del rei emèrit. «El continuo estimant moltíssim. Si necessita alguna cosa de mi, jo estaré. I si jo necessito alguna cosa d'ell, sé que ell estarà», sentenciava en una entrevista.