Rocío Flores en un plató de Telecinco

Rocío Flores trenca el silenci i explica tota la veritat de la relació amb la seva mare

La jove va entrar en directe a 'Sálvame' per a demanar disculpes

Rocío Flores ha abandonat el món de la televisió després de la seva mediàtica participació a 'Supervivientes 2020', però ha decidit reaparèixer ocasionalment per trencar el seu silenci sobre com està la relació ara mateix amb la seva mare, Rocío Carrasco.

Cal recordar que, durant el seu pas pel concurs de supervivència, la jove va dir en diverses ocasions que estava oberta a la possibilitat de reconciliar-se amb la seva mare, o com a mínim mantenir una conversa amb ella després de vuit anys sense creuar paraula. Per molt dolenta que sigui la seva relació, vuit anys són molts sense tenir relació amb la mare, i més amb la seva curta edat, ja que Rocío Flores només té 23 anys. 

Quan va entrar a 'Supervivientes', Telecinco es fregava les mans amb la quantitat de titulars que donaria i amb la possibilitat d'arribar a tenir una reconciliació en directe, cosa que finalment no ha passat. De fet, la jove ha desaparegut després del concurs i només se l'ha pogut veure a través de les xarxes.

Antonio David Flores ja va explicar que el pas de Rocío per la televisió va ser una cosa temporal, que ella sempre ha estat al marge dels mitjans i que així volia que seguís fent, però finalment sembla que, de tant en tant, encara pot tenir cert protagonisme. 

La reconciliació és cada cop més lluny

La seva última aparició ha estat a 'Sálvame', on a entrar en directe per telèfon per demanar perdó per no haver participat en el programa que 'Hormigas Blancas' havia dedicat a la seva àvia, Rocío Jurado. La jove segurament no hi va participar per evitar parlar de la seva mare un altre cop, però molts van veure la seva decisió com una falta de respecte per a la seva àvia, una de les cantants més reconegudes a Espanya al segle passat. 

A 'Sálvame' van aprofitar per preguntar-li a Rocío Flores com està la seva relació amb la seva mare i si encara té ganes de reconciliar-se. «Has tirat la tovallola»?, va dir la presentadora Carlota Corredera. «La veritat és que no sabria molt bé què dir-te i prefereixo no opinar sobre això i centrar la meva vida en altres coses. En estudiar, formar-me, créixer i ser feliç. No em vull ficar més en aquestes coses»,  va contestar la filla d'Antonio David. 

No es pot dir que Rocío Flores no ho hagi intentat. En els últims mesos ha dit per activa i per passiva que li agradaria parlar amb la seva mare, però Rocío Carrasco sembla que no està molt per la labor i ha declinat recuperar la seva relació amb els seus dos fills, fins i tot quan la seva filla va arribar a dir que la trobava a faltar mentre participava a 'Supervivientes'.

Per part seva, Rocío Carrasco continua col·laborant eventualment en 'Lazos de Sangre', guardant en tot moment silenci sobre la relació que manté amb la seva filla. Sembla que la reconciliació està més lluny que mai.