Dues cares conegudes d'Antena 3, d'enhorabona després d'un mal moment: «Frases»

La parella s'ha manifestat a tarvés de les xarxes

Imatge de l'edifici d'Atresmedia
Pedroche i Dabiz parlen sobre 'Diverxo' després de l'incendi | Catalunya Diari

Fa una setmana Dabiz Muñoz i Cristina Pedroche havien d'enfrontar-se a l'incendi que es va originar al restaurant 'Diverxo' que el cuiner té en ple centre de Madrid. Les flames van cremar una part de les instal·lacions.

Segons han explicat els experts, l'incendi es va produir a causa d'un curtcircuit que s'hauria originat a la cuina, concretament en el sistema d'extracció. En el moment en què es va produir l'incident el restaurant estava ple i la parella també hi era present. 

Les reaccions de la parella a les xarxes

Un cop superat l'ensurt inicial, la parella està desitjant poder reobrir les instal·lacions per poder tornar a rebre als clients que tenien reserva per provar els plats que prepara el cuiner amb tres estrelles Michelín. Cristina Pedroche ha mostrat les ganes que tenen de tornar al restaurant i ho ha fet publicant una sèrie de fotografies de diversos plats del xef acompanyades d'aquestes paraules: «Diverxo és màgic. Ara i sempre. Tornarem amb més força».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Diverxo es mágico. Ahora y siempre. Volveremos con más fuerza.

A post shared by CristiPedroche (@cristipedroche) on

Per la seva part, Dabiz Muñoz, no va tardar molts dies a manifestar-se a través del seu perfil d'Instagram: «Diverxo. Ja hem començat el compte enrere per tornar. L'important no és quantes vegades caiguis sinó la capacitat que tens per aixecar-te. Actituds guanyadores sempre».

A través dels seus 'stories' el cuiner assegurava que «tornarem més forts i creatius» i mostrava la seva gratitud cap a totes aquelles persones que s'han mostrat preocupades per l'incendi del seu restaurant i li han donat suport en aquests moments.


Comentaris

envia el comentari