Enrique Ponce es cansa i diu prou: S'acaba la lluna de mel amb Ana Soria

Fa uns dies el torero va esborrar totes les fotos d'Instagram amb la seva xicota

Enrique Ponce i Ana Soria en una imatge d'arxiu
Enrique Ponce i Ana Soria tenien previst casar-se aquest setembre | Catalunya Diari

Enrique Ponce s'ha cansat de l'exposició mediàtica de la parella que forma amb Ana Soria. Fa uns dies, el torero esborrava totes les imatges d''Instagram' on apareixia amb la jove. Com va explicar la periodista Marisa Martín Blázquez a 'Viva la vida', el matador «té una filla més grandeta i potser és quelcom pot fer-li mal. Enrique vol mantenir una bona relació amb les seves filles i amb Paloma. Si ha fet això és pensant en les seves filles», ha explicat.

Ponce emprendrà accions legals contra les informacions falses publicades

«Així no es pot viure. M'estan amargant la vida», ha confessat el mateix Ponce. En 'El programa del verano' van transmetre l'enuig del torero, que es troba «rebentat amb la situació i desbordat» des que va sortir a la llum la seva separació de Paloma i la seva relació amb Ana Soria. El destre no està acostumat a tanta atenció mediàtica i ha advertit que prendrà accions legals contra les informacions falses que es publiquin.

Enrique Ponce va torejar aquest passat dissabte a Mèrida, després de la tristesa que va suposar l'anul·lació en l'últim moment de la correguda d'Alcalá de Henares. «A Mèrida va arribar amb idèntic entusiasme de totes les tardes d'aquest rar estiu que està protagonitzant però amb un punt major de repòs. Va estar especialment centrat en el quart, un toro sense coll i tocat a dalt de pitons de Matilla que va atropellar en els primers terços [...] Intel·ligent, temperada i sentida va resultar l'obra del Mestre de Xiva que va ser coronada amb una gran estocada. Les dues orelles li van fer gust de glòria», resava la crònica de la feina al diari 'El Mundo'.

No es va veure a la plaça a Ana Soria i si hi era, va ser més discreta que en altres ocasions. Sí que és cert que unes hores abans tots dos havien compartit la mateixa imatge en les seves 'Instagram stories' de la catedral d'Almeria.

«L'únic benefici que persegueixen tots dos és el bé de les menors»

El matador vol desconnectar en la seva vida privada. Com ja va apuntar Paloma Barrientos a 'Vanitatis', el divorci amb Paloma Cuevas va bé i se signarà, en principi, de mutu acord. «L'únic benefici que persegueixen tots dos és el bé de les menors. Paloma ho té clar, encara que hagi estat la part damnificada: farà tot el que sigui a la seva mà perquè l'estabilitat sigui la pauta de la família. I en aquest sentit, Enrique també el veu així. Ha donat una imatge desconeguda i frívola, però això res té a veure amb el plantejament del divorci i els temes relacionats amb les filles, a les quals podrà veure sempre que vulgui. L'única cosa que busquen és que siguin felices», asseguraven a 'Vanitatis'.


Comentaris

envia el comentari