Cop sobre la taula a favor de Rocío Carrasco: «Algun dia es farà justícia amb la teva filla»

Una persona molt coneguda ha donat el seu suport públic a la primogènita de Rocío Jurado

Rocío Carrasco oferint una roda de premsa per l'estrena d'un musical
Una persona molt coneguda ha donat el seu suport públic a la primogènita de Rocío Jurado | Catalunya Diari

Des que Rocío Flores es va convertir en un personatge públic per les seves aparicions a televisió, Rocío Carrasco no deixa de ser notícia. En concret, constantment apareixen rumors sobre el perquè aquestes dues dones no tenen relació o sobre les passes que podrien fer per arribar a reconciliar-se.

Precisament, ara ha tornat a cobrar protagonisme i tot perquè ha sortit una dona molt famosa a defensar-la. Ens estem referint a María Teresa Campos, que li ha donat suport a l'especial 'Hormigas Blancas' sobre la seva mare, Rocío Jurado. 

El suport de la matriarca de les Campos

La passada nit de diumenge va ser quan es va emetre l'anomenat programa de Telecinco, el qual va girar al voltant de 'La más grande'. I en aquest va comptar amb una periodista amiga de la difunta, com és el cas de la mare de Terelu i Carmen Borrego. La seva presència era important, no només per la relació que va tenir la Jurado, sinó per la qual manté amb Rocío Carrasco

Només començar l'espai, es va emetre un vídeo sobre els conflictes familiars que s'han produït des que l'artista va morir. Conflictes que van dur al fet que María Teresa Campos exposés el següent: «A ella no li hauria agradat veure el que està passant en la seva família perquè Rocío no ha arribat a veure el que la seva filla viu i segueix vivint».

Precisament en aquest sentit, s'ha abordat tant la separació de Carrasco de la seva família materna com també la nul·la relació amb els seus fills. I ha estat allà quan la periodista ha manifestat: «Si existeix alguna cosa, jo li dic a Rocío Jurado: «Aixeca el cap i alguna vegada es farà justícia amb la teva filla»». 

És més, ha deixat patent que si està al costat de la primogènita de la cantant, és perquè «defenso el que a mi em sembla just». I està clar que sap del que parla. Des de la mort de l'artista, ella i les seves filles s'han convertit en els suports incondicionals de Rocío Carrasco. Coneixen bé què ha passat a la seva vida i li donen suport en tot moment a contracorrent.

Unes paraules les de María Teresa Campos que van generar una gran polèmica a les xarxes socials. Així, d'una banda, hi va haver qui va donar suport per complet amb missatges com: «Què gran! La seva frase és demolidora. Espero que la frase sigui una sentència i faci justícia amb Rocío Carrasco».

No obstant això, d'altra banda, també van existir espectadors que es van oposar totalment als seus comentaris. I ho van fer deixant constància amb manifestacions com aquesta: «Em sembla molt fora de lloc l'opinió de María Teresa Campos».


Comentaris

envia el comentari