Mercedes Milà aclareix què pensa de la vacuna de la Covid-19 després de les crítiques

La presentadora va criticar l'any 2009 la vacuna contra la Grip A i les xarxes han recuperat les seves declaracions

Meredes Milá en una imatge d'arxiu
Mercedes Milà aclareix què pensa de la vacuna de la Covid-19 després de les crítiques | Antena 3

Mercedes Milà s'ha convertit en un dels personatges del moment després de ser víctima de l'hemeroteca. La polèmica va sorgir arran de les crítiques a Miguel Bosé i altres famosos que defensen les postures negacionistes de la Covid-19 i critiquen algunes mesures de seguretat, com l'obligatorietat de dur mascareta o la reducció d'aforaments en locals.

Ara, sembla que les xarxes socials s'han autoimposat la missió de trobar declaracions de famosos que vagin en contra de les vacunes per omplir-los de crítiques, encara que aquestes declaracions siguin de fa més de 10 anys i no tinguin res a veure amb la situació actual. 

Aquest ha estat el cas de Mercedes Milà, que de cop i volta ha vist com unes declaracions seves sobre la Grip A s'han fet virals aquest 2020, extrapolant les seves paraules a una situació que no té res a veure amb el que va passar l'any 2009, tal com ella mateixa ha acabat explicant. 

Davant la pressió, la presentadora s'ha vist obligada a publicar un vídeo a les seves xarxes socials on aclareix quina és la seva postura actual sobre les vacunes, ja que l'any 2008 va criticar durament que els governs —entre ells l'espanyol— es gastessin milions d'euros en comprar una vacuna que finalment no va fer falta perquè la pandèmia de Grip A va acabar sent una falsa alarma.  

Mercedes Milà, a favor de la vacuna contra la Covid-19

«Alguns de vosaltres esteu preguntant-me què penso avui de la vacuna que s'està tractant d'aconseguir per a la Covid-19, quan vaig dir que la vacuna contra la Grip A no tenia cap sentit. Això ho vaig dir crec que l'any 2009, i ho estan reproduint ara en xarxes». 

«El que jo vaig dir i pensava en aquell moment no té res a veure amb el que puc dir ara amb la Covid, perquè allò va ser una falsa alarma que va fer gastar moltíssims diners als països, que no va servir més que per a omplir armaris i quarts de vacunes que no van valdre per a res i, en canvi, vam haver de pagar milions».

«En aquest cas sembla clar que si no es troba la vacuna, ho passarem malament. I també sembla clar que el mes de desembre, segons les últimes notícies, ja començaran a existir vacunes i els espanyols podrem començar a posar-nos-la», ha volgut aclarir Milà sobre el remei contra la malaltia sobre la qual està girant ara el món. 

«Jo sóc completament partidària d'aquesta vacuna, fins que no es pensi o es digui el contrari, sóc partidària de l'esforç que s'està fent per a aconseguir ajudar la salut i a salvar vides. Això és el que penso avui, any 2020», ha finalitzat la presentadora.


Comentaris

envia el comentari