Imatge d'arxiu de la reina Letícia

Inèdita revelació d'una clínica estètica que fa posar vermella la reina Letícia

La reina marca tendència a les clíniques per realitzar-se operacions estètiques

Amb el culte al cos de la nostra societat actual són moltes les persones tant homes com dones, que decideixen passar per una clínica estètica per a millorar aquest tret del seu cos amb el qual no se senten còmodes. Un prestigiós cirurgià a Espanya és Norman Blanco, qui atén cada any a centenars de pacients entre els quals es troben cares i rostres coneguts; de fet, el cirurgià té una llista d'espera de 3 o 4 mesos en la seva consulta, perquè és molt sol·licitat per la seva impecable trajectòria professional i bons resultats.

La reina Letícia, comparable a les Kardashian 

Aquest cirurgià va concedir una entrevista a LOC recentment en el qual va revelar un detall significatiu dels gustos de les espanyoles que acudeixen a la seva consulta quant a nas es refereix. I és que la fotografia que més l'ensenyen quan una pacient vol retocar-se el seu nas no és una altre que la de la reina Letícia.

Així és, la reina ja no és només un referent en moda i estil, sinó que també ho és pels seus retocs estètics. És a dir, que el nas de referència a Espanya és el de Letícia, amb el permís de Kim Kardashian. El nas d’aquesta ‘ifluencer’ internacional també és un dels més sol·licitats en la consulta de Norman Blanco, segons ell mateix revela.

I quina és l'opinió del cirurgià?

Arran d'això, el cirurgià també va ser preguntat per la seva opinió respecte al nas de la reina, al que va respondre amb equanimitat: «D'això ha d'opinar la gent, jo no puc opinar. Cada qui és feliç amb el que té. Però a mi, personalment, m'agrada», ha revelat.

La reina sembla que es converteix en exemple de tot el que toca i fa, ja sigui pels seus estilismes, o ara també per a modificar aquests aspectes físics amb els quals moltes dones no estan del tot contentes.