Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Camilín, fill de Camilo Sexto

L'hereu de Camilo Sesto pot perdre-ho tot: Apareix un fill desconegut (i és català)

L'herència del cantant està valorada en uns 8 milions d'euros

Camilín, fill de Camilo Sexto
El fill de Camilo Sesto podria quedar-se sense herència: Apareix un altre fill desconegut | cedida

La família de Camilo Sesto acaba de rebre un fort sotrac, ja que un jove barceloní de 30 anys assegura des de fa unes setmanes que ell també és fill del cantant, i que, per tant, li pertoca una part de la seva herència, que fins ara semblava que seria per al seu fill legítim, Camilo Blanes Ornelas.

No en va, l'herència del cantant de 'Vivir así es morir de amor' està valorada en uns vuit milions d'euros, i tothom està intentant treure'n alguna cosa de la seva mort. La mare de 'Camilín', Lorda Ornelas, ja va assegurar fa unes setmanes que els advocats s'havien lucrat amb l'herència, enganyant el seu fill.

Ara és una tercera persona qui vol lucrar-se també amb aquests diners, un fill il·legítim que ha aparegut de cop i volta i que assegura que ell també és hereu del cantant, i que per tant li pertoca una part d'aquests vuit milions d'euros.

Fins ara, el suposat fill de Camilo Sesto havia mantingut la paternitat del cantant en secret, però ara ha decidit sortir de l'anonimat i reclamar els seus drets fins i tot mitjançant processos judicials. En l'àmbit mediàtic, aquest jove de 30 anys encara no vol fer cap pas, ja que vol mantenir-se al marge dels mitjans i continuar la seva vida com a persona anònima per al gran públic. 


Perilla l'herència

Si s'acabés confirmant que el jove barceloní és realment fill de Camilo Sesto, li pertocaria una sisena part de l'herència, segons les clàusules del testament que va deixar. I a Camilín i la seva mare això no els agrada gens.

Encara falta que aquest jove provi la seva relació de sang amb el cantant, i en cas de ser així, caldrà esperar un llarg procés judicial fins que finalment se sàpiga què passa amb aquests diners. El que està clar és que la família ara té un nou maldecap, ja que pot ser que fins i tot no puguin disposar d'aquests diners fins que se solucioni tot el procés.