Nagore Robles i Sandra Barneda a la platja

Nagore Robles i Sandra Barneda augmenten la família

La col·laboradora i la presentadora s'han convertit en mares

Nagore Robles i Sandra Barneda no poden estar més felices. Després que les dues decidissin donar-se una segona oportunitat, la parella està vivint un dels seus millors moments. Amb la gravació de la segona temporada de 'La isla de las tentaciones' en marxa, la presentadora i la col·laboradora no tenen més remei que viure el seu amor a distància.

Són molts els missatges d'amor que tant Nagore com Sandra s'intercanvien en les xarxes socials, i ara ha estat la col·laboradora de ‘Mujeres y Hombres y viceversa’ la que li ha enviat una boníssima notícia a la seva nòvia que es troba a República Dominicana. I és que, ni més ni menys, que han estat mares!

A través del seu compte d'Instagram, Nagore Robles publicava la feliç notícia. «Estimada @sandrabarneda STOP Hem estat mares STOP Tranquil·la tot està controlat STOP Encara que si us plau no triguis STOP El nom el tries tu STOP No em matis STOP Em fonc STOP Jajjajaj jajajajja STOP És broma o no STOP» escrivia la col·laboradora al costat d'una instantània on se la veu amb quatre cadellets entre les mans.

Nagore Robles ha compartit la reacció de Barneda

Nagore també ha volgut compartir com s'ha pres la notícia Sandra Barneda i per això també ha publicat una captura del seu telèfon mòbil on es veu la reacció de la presentadora després que Nagore li aconselli que miri el seu perfil d'Instagram.

«És broma no??» contestava Barneda després veure que havia augmentat la família. «M'estic morint de riure» afegia Nagore, que no pot estar passant-s'ho millor amb la reacció de Sandra. Tot i l’impacte inicial, la pròpia presentadora també compartia la feliç notícia amb els seus seguidors.

Ara tocarà esperar per a saber si finalment decideixen quedar-se amb tots els cadellets, convertint-se així en una família nombrosa. El que és clar és que no hi ha distància que enteli la felicitat que Nagore Robles i Sandra Barneda senten en estar de nou juntes, una felicitat que s'ha vist augmentada amb l'arribada dels petits gossets.