Cop per a Sara Carbonero, que pot perdre el seu tresor

Slow Love SL, la marca de moda sostenible creada per les presentadores, sembla que no acaba d'enlairar-sis anys després que es fundés l'empresa

Sara Carbonero amb gorro i bufanda parlant per telèfon al carrer
Sara Carbonero i Isabel Jiménez han creat fa sis anys Slow Love SL | GTRES
 
Ha estat una marca creada arran de la seva gran amistat i de la seva passió per la moda, però Slow Love SL, la marca de moda sostenible creada per Sara Carbonero i Isabel Jiménez, sembla que no acaba d'enlairar-se gairebé sis anys després que es fundés l'empresa, que actualment fa tres anys consecutius en números vermells.
 
Conscient d'això, la signatura de les presentadores s'ha unit al gegant Cortefiel en una col·lecció de roba 100% sostenible, una cosa molt important si tenim en compte que és un dels valors fonamentals de Slow Love SL. Gràcies a aquesta aliança, la marca de les íntimes amigues podrà ser venuda en tots els establiments distribuïts per Espanya de la marca Cortefiel.
 
Isabel Jiménez confirmava la col·laboració d'ambdues marques a través del seu compte d'Instagram amb un bonic missatge: «Són temps estranys, mesos estranys, dies de dubtes i, fins i tot, de vertigen ... Però els somnis no es compleixen si no mantens un compromís amb ells. La nostra marca va néixer fa cinc anys i des de llavors ens hem compromès amb la revolució Slow Love, una alternativa a la incessant necessitat d'aquest món amb presses. Feliços de contar-vos que vam iniciar una etapa molt especial després de molts mesos de treball i de la il·lusió de tot un equip, capaç de somiar i volar molt alt. Slow Love i Cortefiel s'uneixen, per primera vegada, per presentar una col·lecció 100% sostenible i desenvolupada amb l'esperit i els valors que compartim les dues marques. Diuen, que un futur més sostenible només s'aconsegueix a través de la col·laboració i no de la competència, per això, vam decidir envoltar-nos de persones que sumen, d'un equip que aquests últims mesos ens ha fet somiar, sentir, vibrar i alimentar la nostra ànima. Gràcies Cortefiel per fer possible una col·lecció tan meravellosa com la que ve en camí, per fer-nos somiar amb els ulls oberts i per ser ja part de la nostra família Slow Love ».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Són temps estranys, mesos estranys, dies de dubtes i, fins i tot, de vertigen ... però el somnis no es compleixen si no mantens un compromís amb ells. La nostra marca va néixer fa cinc anys i des de llavors ens hem compromès amb la revolució Slow Love, una alternativa a la incessant necessitat d'aquest món amb presses. Feliços de contar-vos que vam iniciar una etapa molt especial després de molts mesos de treball i de la il·lusió de tot un equip, capaç de somiar i volar molt alt. Slow Love i Cortefiel s'uneixen, per primera vegada, per presentar una col·lecció 100% sostenible i desenvolupada amb l'esperit i els valors que compartim les dues marques. Diuen, que un futur més sostenible només s'aconsegueix a través de la col·laboració i no de la competència, per això, vam decidir envoltar-nos de persones que sumen, d'un equip que aquests últims mesos ens ha fet somiar, sentir, vibrar i alimentar la nostra ànima . Gràcies Cortefiel per fer possible una col·lecció tan meravellosa com la que ve en camí, per fer-nos somiar amb els ulls oberts i per ser ja part de la nostra família Slow Love #slowloveycortefiel #proyectosqueilusionan @slowloveoficial @cortefiel_official

Una publicació compartida de Isabel Jiménez (@ isabeljimenezt5) el

Acumulant pèrdues des de fa anys

Sens dubte es tracta d'una gran oportunitat per a Sara Carbonero i Isabel Jiménez, ja que serà la primera vegada que pugui comprar-se la seva roba en un punt físic. I és que segons les dades a què ha tingut accés la revista 'Jaleos', les vendes de la firma havien baixat un 25% respecte a l'any anterior, arribant a tancar l'any amb pèrdues de fins a 75.000 euros.

L'empresa de les presentadores només ha estat rendible en 2016, quan els seus comptes van llançar beneficis de més de 34.000 euros, una tendència que no s'ha pogut mantenir al llarg d'aquests últims quatre anys. Per a frenar les pèrdues dels últims anys, les periodistes havien reduït la despesa d'aprovisionament i de personal, arribant a estalviar més de 74.900 euros segons indica la mateixa revista.

Malgrat tot, l'empresa haurà d'enfrontar, a curt termini, un pagament de 158.000 euros entre deutes a entitats de crèdits i altres creditors. Uns diners que les dues esperen aconseguir gràcies a la seva col·laboració amb Cortefiel.


Comentaris

envia el comentari