Imatge d'arxiu de Julio Iglesias amb Vaitiare Bandera

La lluita per sobreviure de Vaitiare, la parella oblidada de Julio Iglesias

Vaitiare Bandera, exparella del famós Julio Iglesias, lluita per superar una greu malaltia

Pocs recordaran aquella jove de divuit anys, Vaitiare Bandera, que debutava amb papers secundaris a la televisió, amb sèries com 'Pacific Blue', i que va tenir un romanç de cinc anys amb Julio Iglesias.

 

Després de molts anys allunyada del focus mediàtic, Vaitiare Bandera torna a la llum per donar una notícia esgarrifosa. La model, que pateix càncer de medul·la, ha informat que ja li han retirat el catèter que tenia col·locat al pit per la quimioteràpia.

 

 

L'antiga estrella de Telecinco s'ha mostrat molt contenta i amb molta energia al vídeo que ha compartit amb els seus seguidors. Vaitiare Bandera ha documentat la majoria del procés de lluita contra el càncer a les seves xarxes socials, sempre amb positivitat i motivant a les víctimes d'aquesta malaltia perquè no es rendeixin. L'exmodel ha filmat com li rapaven la seva preciosa cabellera; un fet que, per a molts, sol ser traumàtic. La tahitiana de cinquanta-sis anys ha aprofitat per donar les gràcies als donants i sanitaris que han estat al seu costat durant aquesta batalla.

 

En ple èxit professional va abandonar els focus

La mediàtica relació entre Vaitiare Bandera i Julio Iglesias va pecar de fogosa. Quan la parella va decidir separar-se, l'actriu va fitxar per Telecinco com a presentadora i va treballar amb estrelles del moment com  Andoni Ferreño, Norma Duval o Loreto Valverde. També va provar sort en el món de la música. De fet, va gravar amb Marta Sánchez la cançó 'Desesperada'. Però quan es trobava en el punt àlgid de la seva carrera, l'actriu va abandonar el món de la televisió. Poc més es va saber d'ella, tan sols que es va mudar a Los Angeles amb la seva parella i els seus fills. Allà iniciar-se en el cinema.

 

Vaitiare va patir abusos sexuals 

L'actriu explica que, a dia d'avui, té bona relació amb la seva exparella, Julio Iglesias. No obstant això, Vaitiare Bandera va publicar, fa deu anys, el llibre 'Muñeca de trapo: mi vida con Julio Iglesias' on revela els  secrets més profunds de la seva relació, marcada per l'amor i el dolor, i els problemes del cantant amb les drogues.

 

Julio Iglesias va ajudar Vaitiare a superar un trauma infantil: havia estat víctima d'abusos sexuals quan tenia vuit anys. L'exparella encara estan en contacte i tenen una bona relació. Fins i tot es van veure durant el rodatge de 'Far Away Places', dirigit per la seva filla Tatiana Shanks, en el qual es narra el malson que va patir la model i que va perseguir-la fins a l'adolescència.