Imatge de perfil de l'empresari Mario Conde

Parella sorpresa: Mario Conde surt amb una 'top' d'Espanya

Surt a la llum el festeig que va sorgir després del confinament entre l'expresident de Banesto i aquesta famosa pintora

Els romanços discrets i les relacions ocultes comencen a ser cada vegada més difícils en els temps que vivim. La premsa i les xarxes socials estan al peu del canó i, al cap i a la fi, tard o d'hora, tot a la vida s'acaba sabent o descobrint. 

Qui ha intentat portar la seva nova relació en secret amb aquesta famosa pintora ha estat l'expresident de Banesto, Mario Conde. Tot i que se'ls havia vist junts en nombroses ocasions, encara no s'havia desmentit ni confirmat el seu festeig. Però, segons sembla, Mario Conde manté des de fa mesos una relació amb la pintora i marquesa de Casa Mendaro, Adriana Torres Silva. Així ho ha pogut confirmar la revista 'Vanity Fair', gràcies a fonts pròximes a la parella.

Mario Conde i Adriana Torres, un festeig 'postconfinament'

Una relació que hauria sorgit després del confinament i de la qual van decidir no amagar-se'n. Se'ls ha pogut veure junts per Sevilla i fins i tot gaudint de l'estiu a Santander i Salamanca. «Mario està molt il·lusionat davant aquesta nova etapa de la seva vida. Els dos estan feliços», confirmen fonts pròximes a la parella per a la revista abans esmentada.

La marquesa de Casa Mendaro té tres filles fruit del seu matrimoni fallit amb l'empresari Felipe del Cuvillo. Per la seva banda, Conde té dos fills: Mario i Alejandra, fruit del seu primer matrimoni amb Lourdes Arroyo. Dos anys després, el financer va començar un festeig amb María Pérez Ugena, una professora de Dret Constitucional, i es van casar el 2010. Un matrimoni que no va acabar de quallar i que es va convertir en un divorci.

El maig de 2019 es va arxivar la investigació contra Mario Conde i les altres 17 persones arran d'una querella de la Fiscalia Anticorrupció pel suposat blanqueig de diners procedents de les apropiacions indegudes que l'expresident de Banesto va realitzar contra les arques de l'entitat bancària.

Després d'aquest moment, va decidir tornar a exercir com a advocat i d'ençà que va abandonar la presó s'ha bolcat en l'escriptura. Ha escrit diversos llibres: 'Dret penitenciari viscut', 'Memòries d'un pres', 'Els dies de glòria'.