Malú fent de 'coach' de 'La Voz'

Dispara tots els rumors: el que ha fet Malú a la feina i sorprèn a molts

L'artista no ha pogut assistir als enregistraments del nou programa que està a punt d'estrenar-se, 'Mask Singer: adivina quién canta'

Fa només unes setmanes, la cantant Malú confessava que li havien diagnosticat una hèrnia discal, desmentint així que havia passat per quiròfan. Ara, diversos dies després, ha sortit a la llum que la cantant no ha pogut assistir als enregistraments del nou programa que està a punt d'estrenar-se, 'Mask Singer: adivina quién canta'  a conseqüència d'aquest problema de salut.

La intèrpret ha hagut d'abandonar temporalment els seus compromisos professionals després de ser ingressada a l'hospital HM Porta del Sud, a Móstoles. Just el mateix centre mèdic en el qual fa tot just un parell de mesos donava a llum la seva primera filla al costat d'Albert Rivera, Lucía .

Tal ha estat la preocupació que han demostrat els seus fans durant aquests últims dies, que Malú els hi ha enviat un missatge tranquil·litzador a través de les seves xarxes socials malgrat no ser molt activa: «La meva gent, estic bé. Afortunadament no m'han hagut d'intervenir. Només vaig tenir un dolor molt fort a l'esquena fa 48 hores, que ha resultat ser una hèrnia discal» ha assegurat.

Vanesa Martín hauria substituït a Malú al talent show

Segons el portal 'Yotele', l'encarregada de substituir Malú en l'enregistrament del talent show ha estat Vanesa Martín, acompanyada d'altres membres de jurat com José Mota, Javier Ambrossi i Javier Calvo.

Tot i que ha estat una visita a l'hospital que no ha anat més enllà en el temps, Malú ha estat acompanyada en tot moment per la seva mare, Pepi Benítez i per la seva actual parella, el que va ser líder de Ciutadans. Entre tots dos no només han cuidat de l'intèrpret, sinó també la seva filla, Lucía.

Al marge d'aquest petit problema de salut, la parella es troba vivint en una contínua lluna de mel i, al contrari del que succeïa abans, Malú i Albert Rivera no dubten alhora demostrar el seu amor fins al punt que l'ara advocat ha arribat a dir a 'El Hormiguero' que «un no tria de qui s'enamora, encara que jo he triat bé. Ella s'ha equivocat, però jo he triat bé». Una frase amb què ha deixat clar que, després d'abandonar la política, la seva relació ha avançat encara més i tot apunta que així seguirà.