Marta López en una imatge compartida a les xarxes socials

Marta López deixa en molt mal lloc Alexia Rivas: «Ha de néixer 3 vegades...»

La col·laboradora no ha dubtat en atacar públicament a la que va ser reportera de 'Socialité'

Fa unes setmanes sortia a la llum que Alexia Rivas i Alfonso Merlos havien decidit posar fi a la seva relació. Marta López, exparella de Merlos, es mostrava indiferent després de la ruptura de la parella i fins i tot sortia en defensa de l'advocat.

No obstant això, l'actitud de la col·laboradora ha canviat totalment i ha aprofitat la seva entrevista a la revista 'Lecturas' per carregar públicament contra la que va ser reportera de 'Socialité'. L'ex-concursant de Gran Hermano, lluny de fugir del tema i intentar evitar la polèmica, ha contestat a Alexia Rivas, que va assegurar que la col·laboradora de 'Sálvame' no tenia dignitat. «Què espera? Què la contesti? No estem al mateix nivell de dignitat», es defensava la televisiva.

Marta López no s'ha tallat al parlar d'Alexia Rivas

Lluny de callar, l'ex-concursant de 'GH' ha continuat parlant de la periodista: «Aquesta senyoreta no pot atacar-me, ha de néixer tres vegades més per fer-ho. Tant me fa el que digui. No la conec. No pinta res en la meva vida».

Farta de callar, Marta López no ha dubtat a revelar públicament la conversa que ha mantingut amb la jove un cop sortís a la llum la infidelitat de Rivas amb Merlos, el que anava a ser el seu marit. «Jo tenia molta ràbia. A ella li donava tot igual, havia anat allà (a casa de Merlos) i per molt que li diguessin, es quedaria», sentenciava.

A més de mostrar-se especialment dura amb Alexia Rivas, a qui no ha dubtat en qualificar d'avorrida, l'actual parella d'Efrén Reyero tampoc ha dubtat a parlar sobre l'advocat. Si fa uns dies assegurava que aquest tenia cert interès a tornar a quedar amb ella, en aquesta ocasió la col·laboradora feia un pas enrere.

«Ja no. Li he fet mal per haver parlat, sap que he callat mil coses», sentenciava la jove a l'entrevista, qui també ha desmentit que aquest anés a buscar-la a Punta Umbría.

L'exconcursant de la segona edició de 'Gran Hermano' ja s'ha assegut en dos 'Sábado Deluxe' per explicar les seves penes i reconèixer que s'ha sentit«humiliada davant de tot Espanya». El que està clar és que diners i amor no sempre van de la mà, i tot i el monumental desengany amorós que s'ha endut la col·laboradora de Telecinco, sembla que en l'àmbit professional la sort li somriu.