Vanesa Romero, en una foto amb el seu ara ex-xicot

Separació a 'LQSA': una coneguda actriu trenca la seva relació de 5 anys

Tots dos han decidit donar-se un temps per culpa de les incompatibilitats que han sorgit durant les últimes setmanes

Sembla que Vanesa Romero, l'actriu de 'La que se avecina', no té molta sort en l'amor. Després de cinc anys junts, la 'influencer' i Alberto Jiménez han finalitzat la seva relació. Van començar a sortir quan l'actriu va trencar amb Alberto Caballero, el director i guionista de 'La que se avecina', la sèrie en la qual fa més de 12 anys que actua. Va estar casada amb ell un any, de 2012 a 2013.

Segons ha informat el periòdic 'ABC', Vanesa Romero i Alberto Jiménez han tingut una ruptura sense grans rebomboris. Tots dos han decidit donar-se un temps per culpa de les incompatibilitats que han sorgit durant les últimes setmanes en la seva relació i sense que hagi existit una tercera persona, ni grans retrets entre ells.

L'actriu sempre ha estat molt reservada amb la seva vida privada i han estat molt poques les vegades que la hi ha vist al costat del músic en els esdeveniments públics, encara que ho va presentar de manera 'oficial' en 2016 durant la celebració dels premis YoMujer Internacionales.

A més, durant els mesos de confinament, Alberto Jiménez es va convertir en un gran suport per a ella, que no va travessar el seu millor moment i fins i tot va passar la malaltia. «He passat el coronavirus, però han estat dos mesos horribles», va dir quan va acudir al juny a 'La Resistencia'.

El músic va ser, precisament, qui li va fer tornar a creure en l'amor quan es va separar d'Alberto Caballero tan sols un any després d'haver passat per l'altar. Van tenir una separació bastant mediàtica i l'actriu no va dubtar a declarar davant els mitjans de comunicació que estaven «en un moment d'evolució».

Triangles amorosos entre càmeres

El director i guionista és el nebot de José Luis Moreno i sembla que els enregistraments de les seves sèries són els seus llocs favorits per a enamorar-se. Va mantenir una relació sentimental amb l'actriu María Adánez des de 2003 fins a 2005 i després de divorciar-se l'octubre del 2013 de Vanesa Romero, mesos més tard va començar a sortir amb la també actriu Miren Ibarguren.

La influencer ha coincidit amb totes dues en 'Aquí no hay quien viva' i en 'La que se avecina', però mai ha tingut cap problema amb elles i en els elencs de les sèries ha trobat grans amigues com Macarena Gómez o Eva Isanta.