La confessió de Corinna que el rei Felip no es pot creure: «Es volia casar amb mi»

Corinna ha explicat com el tumor de Joan Carles va ser un punt d'inflexió en la seva relació

El rei Felip durant un acte públic
El rei Felip cada cop sap més sobre la relació entre el seu pare i Corinna | Europa Press

Corinna Larsen, la que va ser l'amant del Joan Carles I, ha realitzat una entrevista en la BBC i allà ha fet fortes declaracions sobre el rei emèrit.

El primer que ha manifestat és que l'excap d'Estat té «centenars de comptes en altres jurisdiccions» i ha afirmat que la quantitat descomunal que va rebre ella per la seva part —65 milions d'euros— els va obtenir com a regal per tot el que va significar per a ell. 

«Em vaig quedar molt sorpresa perquè òbviament és un regal enormement generós. Diré, no obstant això, que havíem tingut converses en 2011 sobre el seu desig de gestionar el seu testament en vida. Va començar a parlar sobre la seva mort i el que volia deixar en el seu testament». 

Plans de casament

Fins i tot ha declarat en l'entrevista que l'emèrit estava tan enamorat d'ella que fa ja més de deu anys, en el 2009, li va dir al seu pare que volia demanar-li matrimoni. «Em va cridar i em va dir que el Rei havia anat a visitar-li i li va dir que estava molt enamorat de mi i que pretenia casar-se amb mi».

«També li va dir al meu pare que no podia fer-ho de seguida, que portaria un temps. Volia que el meu pare sabés que anava de debò amb mi», assenyala. A més, ha explicat que malgrat que a ella també li hagués agradat passar per l'altar amb don Joan Carles perquè «estava molt enamorada», mai va arribar a fer-ho perquè «podria desestabilitzar la monarquia». 


«Per això mai vaig arribar a perseguir la idea de les noces. Només ho vaig prendre com una prova de la serietat de la relació, en lloc de com alguna cosa que realment s'anés a materialitzar». 

No obstant això, i tot i l'amor que deien tenir-se, segons les declaracions de Corinna va ser precisament aquell any quan van acabar amb el seu idil·li. «Per a gran sorpresa meva, just després del funeral del meu pare, el rei em va dir que mantenia una relació amb una altra dona des de feia tres anys».

«Literalment vaig quedar devastada, era l'últim que esperava. Necessitava suport emocional després de la mort del meu pare i la notícia va suposar un xoc monumental per a mi emocionalment. Simplement no m'ho esperava després que m'hagués demanat matrimoni i d'haver visitat al meu pare», ha expressat sobre aquest tema. 

El tumor de Joan Carles, un punt d'inflexió

Malgrat que van posar fi a la seva relació amorosa, van continuar sent amics i a la fi del 2009 va ser l'Emèrit el que li va demanar veure-la. «Tenia males notícies per a mi. Li havien diagnosticat un tumor en el pulmó i estava convençut que era càncer. Estava aterrit».

«Va dir que la seva família no sabia res. I jo no volia abandonar-ho, per la qual cosa vaig mantenir-me al seu costat com una amiga molt lliurada, lleial i pròxima durant el temps en què va estar molt malament». 

Corinna va ser present fins i tot en el moment en el qual Joan Carles I va haver de passar pel quiròfan. «Vaig dormir en un sofà al costat del seu llit abans de l'operació perquè estava molt nerviós. Però la biòpsia va revelar que el tumor era benigne». 

No obstant això, segons ha declarat l'examant de l'Emèrit, tot es va torçar quan va arribar a l'hospital la família del monarca. «Em va ordenar que me n'anés d'una forma poc cerimoniosa», ha manifestat Corinna sobre un dels membres del personal de la Casa Reial d'en aquells dies. 

«Quan la reina Sofia i alguns dels seus cortesans es van adonar del seriós que era el Rei amb mi es va desenvolupar un nivell d'hostilitat bastant alt». 

Nou intent

D'altra banda, ha afirmat que l'any 2014, Joan Carles va intentar tornar a reprendre la relació amorosa i quan va veure que ella no estava disposada a fer-ho, es va enfadar de tal forma que li va demanar que li retornés tot el que li havia donat. Encara que considera que «va ser solament una enrabiada» per part de l'excap d'Estat.


Comentaris

envia el comentari