YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Les paraules de Corinna que incendien encara més la Casa Reial

L'alemanya te les idees molt clares, i el temps li dóna la raó

El rei Joan Carles i Corinna
Joan Carles i Corinna, més enfrontats que mai | CatalunyaDiari

La Casa Reial està vivint una situació delicada a causa de tot l'entramat econòmic del rei Joan Carles. Ara, per si no fos prou, Felip ha renunciat a l'herència del seu pare, obrint així una nova crisi a la monarquia espanyola. Tot aquest enrenou ha aixecat l'interès dels mitjans de comunicació, i és que es tracta d'un afer històric a la monarquia. En tot això juga un paper fonamental Corinna, la suposada amant del rei emèrit. L'alemanya ha aprofitat per enviar un comunicat mitjançant la seva advocada, segons ha assenyalat 'Vanitatis'.

  

  

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

  

  

CorinnaFelip VIcampanya d'abús

Corinna està farta de Joan Carles

No és el primer cop que l'alemanya carrega contra Joan Carles, de qui diu haver estat víctima després de la publicació de la seva 'amistat entranyable', com es va definir la relació en molts mitjans. Cal recordar que Corinna també va declarar a 'Vanitatis' que «el rei emèrit va insistir que jo volés en avions privats per discreció i jo vaig complir. Després de la fi de la relació, i per sorpresa meva, em van demanar que reemborsés els vols privats que m'havien ordenat agafar. El meu equip legal ja ha sol·licitat tota la llista de passatgers, però fins ara no hem rebut res».

Fa temps que Corinna va dir prou en tota aquesta qüestió, motiu pel qual va posar l'assumpte en mans dels tribunals. La renúncia de l'herència de Felip VI ha donat la raó a Corinna. I la seva decisió és definitiva, perquè per ella, s'ha acabat l'amor amb l'emèrit.


Comentaris

envia el comentari